قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول :

تعداد صفحات : ۱۶

این پژوهش برای بررسی و ارزیابی تاثیر افزودن مقادیر ۴۰۰، ۲۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم به ترتیب از کارواکرول، تیمول و منتول به یک جیره شاهد بدون افزودنی بر ذخیره و توزیع چربی در لاشه جوجه­های گوشتی با استفاده از ۹۶ قطعه جوجه گوشتی ماده از سن ۱۲ تا ۴۲ روزگی اجرا شد. افزودن کارواکرول، منتول و تیمول به جیره به ترتیب موجب کاهش معنی­داری در قابلیت هضم ایلئومی چربی خام به میزان ۰۲/۸، ۰۶/۵ و ۰۸/۱۵ درصد شد (۰۱/0p<). میانگین چربی لاشه و چربی پرهای جوجه­های تغذیه شده با جیره حاوی کارواکرول به ترتیب 08/6 و 57/31 درصد کمتر از گروه شاهد بود (05/0p<). افزودن کارواکرول به جیره موجب 86/6، 95/6، 01/38 و 50/10 درصد کاهش به ترتیب در چربی شکمی (05/0p> )، چربی گردن (۰۵/0p> )، چربی زیرپوست (۰۵/0p<) و چربی بافت ران شد (10/0p<). ضخامت چربی پشت مرغ­های دریافت کننده جیره­های حاوی کارواکرول، تیمول و منتول به طور معنی­داری کمتر از گروه شاهد بود (05/0p<). غلظت و نسبت هورمون­های استرادیول، دی هیدرو اپیاندروسترون و تستووسترون، پروژسترون و کورتیزول سرم خون جوجه­های تغذیه شده با جیره­های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول و جیره شاهد تفاوت معنی­داری نداشت (05/0p> ). بنابر نتایج این آزمایش به نظر می­رسد که کارواکرول و تیمول موجب کاهش قابلیت هضم ایلئومی چربی و کاهش چربی لاشه مرغ به ویژه در بخش چربی زیرپوستی می­ شوند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.