قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن قابلیت هضم چربی ها، غلظت اجزای چربی و هورمون های استروئیدی در سرم خون و ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی کارواکرول، منتول و تیمول :
تعداد صفحات : ۱۶
این پژوهش برای بررسی و ارزیابی تاثیر افزودن مقادیر ۴۰۰، ۲۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم به ترتیب از کارواکرول، تیمول و منتول به یک جیره شاهد بدون افزودنی بر ذخیره و توزیع چربی در لاشه جوجههای گوشتی با استفاده از ۹۶ قطعه جوجه گوشتی ماده از سن ۱۲ تا ۴۲ روزگی اجرا شد. افزودن کارواکرول، منتول و تیمول به جیره به ترتیب موجب کاهش معنیداری در قابلیت هضم ایلئومی چربی خام به میزان ۰۲/۸، ۰۶/۵ و ۰۸/۱۵ درصد شد (۰۱/0p<). میانگین چربی لاشه و چربی پرهای جوجههای تغذیه شده با جیره حاوی کارواکرول به ترتیب 08/6 و 57/31 درصد کمتر از گروه شاهد بود (05/0p<). افزودن کارواکرول به جیره موجب 86/6، 95/6، 01/38 و 50/10 درصد کاهش به ترتیب در چربی شکمی (05/0p> )، چربی گردن (۰۵/0p> )، چربی زیرپوست (۰۵/0p<) و چربی بافت ران شد (10/0p<). ضخامت چربی پشت مرغهای دریافت کننده جیرههای حاوی کارواکرول، تیمول و منتول به طور معنیداری کمتر از گروه شاهد بود (05/0p<). غلظت و نسبت هورمونهای استرادیول، دی هیدرو اپیاندروسترون و تستووسترون، پروژسترون و کورتیزول سرم خون جوجههای تغذیه شده با جیرههای حاوی کارواکرول، منتول و تیمول و جیره شاهد تفاوت معنیداری نداشت (05/0p> ). بنابر نتایج این آزمایش به نظر میرسد که کارواکرول و تیمول موجب کاهش قابلیت هضم ایلئومی چربی و کاهش چربی لاشه مرغ به ویژه در بخش چربی زیرپوستی می شوند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.