بررسی تاثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجاله پنبه دانه در جیره بره پرواری بر گوارش و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجاله پنبه دانه در جیره بره پرواری بر گوارش و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجاله پنبه دانه در جیره بره پرواری بر گوارش و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجاله پنبه دانه در جیره بره پرواری بر گوارش و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر استفاده از مکمل حاوی پپتیدهای کوچک کنجاله پنبه دانه در جیره بره پرواری بر گوارش و تخمیر مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات : ۱۳

هدف از انجام این پژوهش مطالعه تاثیر مکمل کردن جیرهبره پرواری با سطوح مختلف مکمل تجاری فورتیدC (به دست آمده از هیدرولیز کنجاله پنبه دانه به عنوان منبع پپتیدهای کوچک زنجیر) بر فراسنجه های تولید گاز و تخمیر، گوارش پذیری مواد مغذی جیره و فعالیت آنزیم های میکروبی شکمبه با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند در شرایط آزمایشگاهی بود. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد (بدون فورتیدC) و مکمل کردن جیره شاهد به ترتیب با سطوح ۳۵/۲، ۷۰/۴ و ۰۵/۷ گرم فورتید به ازای هر کیلوگرم ماده خشک جیره به عنوان منبع پپتیدهای کوچک بود. نتایج نشان داد، در زمان های ۱۶، ۲۴ و ۴۸ ساعت پس از نگهداری (انکوباسیون)، بیشترین و کمترین حجم گاز تولیدی به ترتیب در جیره حاوی بیشترین میزان فورتیدC و جیره­ شاهد مشاهده شد (۰۵/۰> P). بیشترین میزان ساخت (سنتز) پروتئین میکروبی و انرژی قابل سوخت وساز (متابولیسم) در جیره حاوی بیشترین سطح فورتیدC نسبت به تیمار شاهد به دست آمد (۰۵/۰> P). دیگر فراسنجه های تخمیر و قابلیت هضم دومرحله ای مواد مغذی تحت تاثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفتند (۰۵/۰ P)، اما فعالیت دیگر آنزیم های مورد بررسی شامل میکروکریستالین سلولاز و فعالیت تجزیه کاغذ صافی تحت تاثیر جیره های آزمایشی قرار نگرفت (۰۵/۰

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.