اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه های عروسک پشت پرده (Physalis angulata L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه های عروسک پشت پرده (Physalis angulata L.) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه های عروسک پشت پرده (Physalis angulata L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه های عروسک پشت پرده (Physalis angulata L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه های عروسک پشت پرده (Physalis angulata L.) :

تعداد صفحات : ۱۸

رسیدن میوه شامل تغییرات اساسی فیزیولوژی و بیوشیمیایی است که رنگ، طعم، عطر، بافت و ارزش غذایی میوه­ها را تغییر می­دهد. در طول انبارداری و پس از آن، رسیدن کامل میوه­ها ادامه می­یابد، اگر این میوه­ها مصرف یا فراوری نشوند، بیش از حد رسیده و کیفیت آنها سریعا روبه زوال می­رود. با توجه به این که برداشت در زمان مناسب می­تواند عمر مفید میوه را بهبود بخشد؛ به­منظور مطالعه اثر مرحله برداشت و پوشش کیتوزان بر انبارمانی و کیفیت میوه­های عروسک پشت­پرده، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل مرحله برداشت (سبز بالغ، سبز مایل به زرد و زردرنگ) و پوشش کیتوزان (صفر، ۵/۰ و ۱ درصد) بود. میوه­های برداشت و تیمار­شده به­مدت ۳۰ روز در دمای ۱۵ درجه سانتی­گراد نگهداری شدند. نتایج نشان داد که اثر مرحله برداشت و سطوح مختلف پوشش کیتوزان طی انبارمانی تاثیر معنی­داری روی صفات کیفی و عمر انباری میوه داشت. با بلوغ میوه درصد کاهش وزن، میزان ویتامین­ث، کارتنوئید و شاخص طعم به­طور معنی­داری افزایش یافت و میزان کلروفیل، فنل کل و اسیدیته قابل­تیتراسیون کاهش یافت. کاربرد پوشش­ کیتوزان کاهش محتوای کلروفیل، فنل کل، اسیدیته قابل­تیتراسیون، درصد کاهش وزن، روند بلوغ و تغییر رنگ میوه را در مدت ­ انبارمانی به تاخیر انداخت. بیشترین میزان کاهش وزن میوه، شاخص طعم، ویتامین­ث طی بلوغ و انبارداری در میوه­های شاهد مشاهده شد. همچنین میوه­های سبز بالغ تیمار­شده با کیتوزان در سطح ۵/۰ درصد، بهترین کیفیت  طی انبارمانی داشت.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.