بررسی و مقایسه برخی صفات مورفولوژیک و وضعیت عناصر غذایی برگ و ریشه در برخی ترکیب های پیوندی بادام در مقایسه با پایه های غیر پیوندی تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه برخی صفات مورفولوژیک و وضعیت عناصر غذایی برگ و ریشه در برخی ترکیب های پیوندی بادام در مقایسه با پایه های غیر پیوندی تحت تنش شوری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه برخی صفات مورفولوژیک و وضعیت عناصر غذایی برگ و ریشه در برخی ترکیب های پیوندی بادام در مقایسه با پایه های غیر پیوندی تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه برخی صفات مورفولوژیک و وضعیت عناصر غذایی برگ و ریشه در برخی ترکیب های پیوندی بادام در مقایسه با پایه های غیر پیوندی تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه برخی صفات مورفولوژیک و وضعیت عناصر غذایی برگ و ریشه در برخی ترکیب های پیوندی بادام در مقایسه با پایه های غیر پیوندی تحت تنش شوری :

تعداد صفحات : ۱۸

به منظور بررسی اثر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی، جذب و انتقال برخی عناصر غذایی بادام آزمایشی به صورت فاکتوریل در پایه طرح کاملا تصادفی با دو عامل ترکیب پیوندی و پایه هرکدام در ۴ سطح (پایه های رویشی GF677،GN15 و تترا و پایه بذری بادام تلخ به عنوان شاهد و پیوند شاهرود-۱۲ بر روی چهار پایه ذکرشده) و عامل شوری آب آبیاری در پنج سطح (۳/۰، ۲، ۴، ۶ و ۸ دسی زیمنس بر متر)، صورت گرفت. نتایج نشان داد افزایش شوری تا ۸ دسی زیمنس بر متر سبب کاهش نیتروژن برگی رقم شاهرود-۱۲ در حالت پیوندی و پایه های غیر پیوندی شد. با افزایش شوری تا ۸ دسی زیمنس بر متر، بیشترین و کمترین کاهش در مقدار فسفر برگی نیز به ترتیب در پایه شاهد (غیر پیوندی) GF677 و رقم شاهرود-۱۲ پیوندشده بر پایه GF667 مشاهده شد. افزایش میزان شوری منجر به افزایش مقدار پتاسیم برگی رقم شاهرود-۱۲ پیوندشده بر پایه GF677 و پایه شاهد GF677 گردید. با افزایش شوری نسبت سدیم/ نیتروژن در ریشه پایه های شاهد افزایش یافت. در شوری ۸ دسی زیمنس، بیشترین و کمترین نسبت سدیم/پتاسیم نیز به­ترتیب در پایه شاهد بادام تلخ بذری و شاهرود-۱۲ پیوندشده روی پایه GF677 مشاهده شد. نتایج نشان داد ترکیب شاهرود-۱۲ پیوندشده بر روی GF677 متحمل ترین ترکیب به شوری بود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.