انرژی های تجدید پذیر، ارزیابی حرارتی سقف های سبز گسترده به عنوان ابزاری تاثیرگذار برای صرفه جویی در انرژی ساختمان ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 انرژی های تجدید پذیر، ارزیابی حرارتی سقف های سبز گسترده به عنوان ابزاری تاثیرگذار برای صرفه جویی در انرژی ساختمان ها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد انرژی های تجدید پذیر، ارزیابی حرارتی سقف های سبز گسترده به عنوان ابزاری تاثیرگذار برای صرفه جویی در انرژی ساختمان ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی انرژی های تجدید پذیر، ارزیابی حرارتی سقف های سبز گسترده به عنوان ابزاری تاثیرگذار برای صرفه جویی در انرژی ساختمان ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن انرژی های تجدید پذیر، ارزیابی حرارتی سقف های سبز گسترده به عنوان ابزاری تاثیرگذار برای صرفه جویی در انرژی ساختمان ها :

تعداد صفحات : ۱۲

گرایش به پایداری ساختمان ها نیازمند دستگاه های جدید ساختمانی برای افزایش بازدهی انرژی و ساختمان های سازگار با محیط زیست است. سقف های سبز دستگاه های ساختمانی جالبی هستند زیرا هم زمان از مزیت زیبایی و سازگاری با محیط اطراف برخوردار می باشند. این مقاله یک تحقیق درازمدت برای ارزیابی و بهبود رفتار حرارتی و پایداری سقف های سبز گسترده ادامه می دهد. همچنین داده های تجربی را برای شرایط آب و هوایی مدیترانه ای ارائه می دهد. این آزمایش شامل ارزیابی مصرف انرژی و رفتار حرارتی سه اتاق یکسان مانند خانه واقع در Puigverd de Lleida (اسپانیا) است که تنها تفاوت آن ها در ساختار سقفشان است. یک سقف شامل سقف تخت تطبیقی با عایق است، درحالی که در دو سقف دیگر لایه عایق با یک سقف سبز عمیق ۹ سانتی متری جایگزین شده است (مقایسه خرده لاستیک بازیافت شده و پوزولانا به عنوان مواد لایه زهکشی). مصرف انرژی الکتریکی یک سیستم پمپ گرما برای هر اتاق در طول سال ۲۰۱۲ و بخشی از سال ۲۰۱۳ اندازه گیری شد. هر دو اتاق دارای سقف سبز مصرف انرژی کمتری (۱۶.۷ درصد و ۲.۲ درصد) را نسبت به اتاق مرجع در دوره های گرم از خود نشان دادند، درحالی که هر دو اتاق دارای سقف سبز مصرف انرژی بالاتری (به ترتیب ۶.۱ و ۱۱.۱ درصد) را نسبت به اتاق مرجع در طول دوره های گرمایشی نشان دادند. با توجه به اینکه امروزه معماران و جامعه معماری بدنبال طراحی ساختمان هایی با داشتن امکانات هوشمند در جهت کاهش مصرف انرژی و یا استفاده از انرژی های پاک هستند لذا روز به روز ایده های نوینی در این جهت ارائه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.