بررسی اثر حشرهکشی عصاره دانه زیتون تلخ و پوست لیموترش روی شته مومی کلم Brevicoryne brassicae L و شته سبز گندم Schizaphis graminum Rondani


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر حشرهکشی عصاره دانه زیتون تلخ و پوست لیموترش روی شته مومی کلم Brevicoryne brassicae L و شته سبز گندم Schizaphis graminum Rondani دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر حشرهکشی عصاره دانه زیتون تلخ و پوست لیموترش روی شته مومی کلم Brevicoryne brassicae L و شته سبز گندم Schizaphis graminum Rondani  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر حشرهکشی عصاره دانه زیتون تلخ و پوست لیموترش روی شته مومی کلم Brevicoryne brassicae L و شته سبز گندم Schizaphis graminum Rondani،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر حشرهکشی عصاره دانه زیتون تلخ و پوست لیموترش روی شته مومی کلم Brevicoryne brassicae L و شته سبز گندم Schizaphis graminum Rondani :

تعداد صفحات : ۱۲

شته مومی کلم Brevicoryne brassicae و شته سبز گندم (Schizaphis graminum) به ترتیب از آفات مهم کلزا و گندم می باشند که بصورت قابل توجهی زراعت این محصولات را از طریق تغذیه بصورت مستقیم و انتقال عوامل بیماری زای ویروسی بصورت غیر مستقیم کاهش می دهند. پیدایش مقاومت به سموم شیمیایی و اثرات حاد و مزمن ناشی از کاربرد آنها باعث استفاده از ترکیبات ثانویه گیاهی بصورت عصاره و اسانس به منظور کنترل آفات شده است. از جمله این ترکیب ها میتوان به عصاره میوه زیتون تلخ و پوست لیموترش اشاره کرد. در این تحقیق اثر دو عصاره اتانولی مذکور در سه غلظت متفاوت ۱۰، ۵۰ و ۸۰ میکروگرم بر میلیلی تر روی درصد تلفات شته مومی کلم و شته سبز گندم مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد کاربرد عصاره اتانولی میوه زیتون تلخ در غلظت ۸۰ میکروگرم بر میلی لیتر پس از ۳۶ ساعت باعث ۱۰۰ درصد مرگ و میر روی شته ها می شود که در مقایسه با عصاره پوست لیموترش به طور معنی داری بیشتر بود. همچنین در این مطالعه، مقدار فنل کل در عصاره میوه زیتون تلخ ۲/۷۴ میلی گرم بر گرم وزن تر) نسبت به عصاره پوست لیموترش ۱/۷۹ میلی گرم بر گرم وزن تر بیشتر بوده است که میتواند با اثر کشندگی بالاتر زیتون تلخ روی این شته ها در ارتباط باشد. نتایج این تحقیق می تواند در کنترل شته های مذکور برای تولید محصولات سالم و ارگانیک مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.