خواص مکانیکی کامپوزیت های لایه ای تقویت شده با الیاف طبیعی پنبه، پشم و کنف تحت بارگذاری های کششی، خمشی و برشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خواص مکانیکی کامپوزیت های لایه ای تقویت شده با الیاف طبیعی پنبه، پشم و کنف تحت بارگذاری های کششی، خمشی و برشی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خواص مکانیکی کامپوزیت های لایه ای تقویت شده با الیاف طبیعی پنبه، پشم و کنف تحت بارگذاری های کششی، خمشی و برشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خواص مکانیکی کامپوزیت های لایه ای تقویت شده با الیاف طبیعی پنبه، پشم و کنف تحت بارگذاری های کششی، خمشی و برشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خواص مکانیکی کامپوزیت های لایه ای تقویت شده با الیاف طبیعی پنبه، پشم و کنف تحت بارگذاری های کششی، خمشی و برشی :

تعداد صفحات : ۱۳

نیاز روز افزون به تولید محصولات سازگار با محیط زیست، محققان را بر آن داشته تا امکان استفاده از الیاف طبیعی در ساخت کامپوزیت ها را مورد بررسی قرار دهند. در پژوهش حاضر، از الیاف گیاهی پنبه و کنف، و الیاف حیوانی پشم بافته شده ساده به عنوان تقویت کننده در کامپوزیت های لایه ای پایه اپوکسی، استفاده شد. بعلاوه، بمنظور ارزیابی خواص مکانیکی کامپوزیت های تقویت شده با الیاف طبیعی، نمونه های کامپوزیتی شیشه بافته شده ساده/اپوکسی نیز ساخته شدند. خواص مکانیکی نمونه ها تحت بارگذاری های کششی، برشی و خمشی تعیین شد. نتایج نشان دادند که نسبت استحکام ویژه تحت بار کششی چندلایه ای های پنبه/اپوکسی به چندلایه ای تقویت شده با الیاف کنف یا پشم بترتیب برابر ‎ ۱.۷۱‎و ‎۴.۴۷‎ است. تحت بار برشی، استحکام ویژه نمونه ها بترتیب با تغییر الیاف کنف و پشم به پنبه نیز ‎۱.۲۴‎ و ‎۲.۴۵‎ برابر بزرگتر گردید. بعلاوه، استحکام خمشی ویژه کامپوزیت های پنبه/اپوکسی بترتیب ‎۱.۴۲‎ و ‎۲.۳۴‎ برابر بزرگتر از کامپوزیت های کنف/اپوکسی و پشم/اپوکسی بدست آمد. همچنین، انرژی جذب شده ویژه مربوط به کامپوزیت های لایه ای پنبه/اپوکسی تحت بار کششی ‎۲.۷‎ برابر بزرگتر از مقدار مربوط به کامپوزیت های لایه ای تقویت شده با الیاف شیشه است. در انتها نیز به منظور بررسی میزان آب جذب شده توسط نمونه های مختلف، آزمون جذب رطوبت در فواصل زمانی ‎۳‎ و ‎۱۰‎ روز صورت گرفت. آشکار گردید که بیشترین درصد جذب آب ‎(۷.۴۷%)‎ مربوط به نمونه تقویت شده با پنبه در بازه زمانی ‎۱۰‎ روز بوده است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.