نقش محیط مصنوع در پایداری شهری، با تاکید ویژه بر بر قابلیت پیاده مداری در محلات مسکونی، نمونه مورد مطالعه: شهر سنندج.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش محیط مصنوع در پایداری شهری، با تاکید ویژه بر بر قابلیت پیاده مداری در محلات مسکونی، نمونه مورد مطالعه: شهر سنندج. دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش محیط مصنوع در پایداری شهری، با تاکید ویژه بر بر قابلیت پیاده مداری در محلات مسکونی، نمونه مورد مطالعه: شهر سنندج.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش محیط مصنوع در پایداری شهری، با تاکید ویژه بر بر قابلیت پیاده مداری در محلات مسکونی، نمونه مورد مطالعه: شهر سنندج.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش محیط مصنوع در پایداری شهری، با تاکید ویژه بر بر قابلیت پیاده مداری در محلات مسکونی، نمونه مورد مطالعه: شهر سنندج. :

تعداد صفحات : ۲۶

تحولات اخیر در زندگی شهری نظیر افزایش روبه رشد وسایل نقلیه شخصی و اثرات نامطلوب زیست­محیطی، کم تحرکی فیزیکی و پیامدهای ناشی از آن، نگرانی جامعه جهانی را نسبت به سلامت شهروندان به عنوان مولفه اصلی توسعه پایدار پدید آورده است. هدف این پژوهش، ارزیابی عینی و ذهنی کیفیت­های پیاده­مداری محیطی بر فعالیت­های فیزیکی ساکنان، به ویژه پیاده­روی به عنوان پایدارترین فرم جابه­جایی و حمل­ونقل و تبیین رابطه بین این دو مجموعه از کیفیت­ها در چهار محدوده مختلف سنندج است. داده­های ذهنی در رابطه با سطح سلامت، فعالیت­های فیزیکی و ادراک از محیط محل سکونت با استفاده از پرسشنامه گردآوری شده است. در روش عینی، جمع­آوری اطلاعات متناسب با عوامل مورد بررسی، با بهره­گیری از سیستم اطلاعات جغرافیایی انجام شد. برای تحلیل روابط بین محیط ادراک شده با فعالیت­های فیزیکی و تعیین روابط بین متغیرها از نرم­افزار SPSS استفاده شده است. داده­های عینی نیز با استفاده لایه کاربری اراضی و شبکه معابر توسط GIS محاسبه شد. داده­های به­دست آمده در شاخص­های walkability index و  Smartraq وارد و سطح پیاده مداری عینی محیط محدوده­ها محاسبه شده است، به این ترتیب اولویت اعتبار شاخص­های ذهنی و عینی مشخص می­شود. بر اساس امتیاز حاصل از داده­های عینی توسط هر دودسته شاخص­های پیاده­مداری هر یک از محدوده­ها امتیاز بندی شده و تحت عنوان محدوده­های خیلی پیاده­مدار تا ضعیف طبقه­بندی شده­ است. در مرحله پایانی پژوهش، با استفاده از تحلیل عاملی در نرم­افزار Amos روابط و تاثیرگذاری متغیرهای مورد بررسی مشخص شده است. نتایج این پژوهش نشان داده که برخلاف تاثیرپذیری فعالیت­های فیزیکی از پیاده­مداری عینی محیط، این کیفیات ارتباط چشم­گیری با فعالیت­های فیزیکی ساکنان نداشته، بلکه با تاثیرگذاری بر کیفیت­های ذهنی، به عنوان متغیر میانجی، فعالیت­های فیزیکی را تحت تاثیر قرار می­دهد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.