اثر تنش شوری بر ارقام برنج (Oryza Sativa L.) در مرحله گیاهچه ای و زایشی تحت شرایط کشت هیدروپونیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر تنش شوری بر ارقام برنج (Oryza Sativa L.) در مرحله گیاهچه ای و زایشی تحت شرایط کشت هیدروپونیک دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر تنش شوری بر ارقام برنج (Oryza Sativa L.) در مرحله گیاهچه ای و زایشی تحت شرایط کشت هیدروپونیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش شوری بر ارقام برنج (Oryza Sativa L.) در مرحله گیاهچه ای و زایشی تحت شرایط کشت هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر تنش شوری بر ارقام برنج (Oryza Sativa L.) در مرحله گیاهچه ای و زایشی تحت شرایط کشت هیدروپونیک :
تعداد صفحات : ۲۴
بر روی ارقام برنج دو آزمایش جداگانه در مرحله گیاهچه ای و زایشی به ترتیب در شرایط آزمایشگاهی و اتاقک رشد به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی (فاکتور اول ۱۰ سطح شوری و فاکتور دوم ۱۰ ژنوتیپ برنج) در سه تکرار اجرا شد. بر اساس نتایج، با افزایش سطوح شوری، وزن خشک ریشه، وزن خشک ساقه و مقدار پتاسیم برحسب درصد ماده خشک کاهش و مقدار سدیم اندام، افزایش و در مرحله رشد زایشی، ارتفاع بوته، تعداد پانیکول، تعداد دانه پر در پانیکول و وزن دانه پر در پانیکول کاهش یافت. تجزیه خوشه ای بر مبنای صفات مورد بررسی در مرحله زایشی، ارقام مورد مطالعه را به چهار گروه تقسیم کرد و رقم غریب سیاه ریحانی به تنهایی در گروهی مجزا قرار گرفت که به عنوان یک رقم و منبع ژنتیکی متحمل به شوری جهت استفاده در برنامه های به نژادی قابل توصیه می باشد
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.