بررسی تاثیر تیمار خرده های نی بکار رفته در لایه میانی صفحات ساندویچی بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر تیمار خرده های نی بکار رفته در لایه میانی صفحات ساندویچی بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر تیمار خرده های نی بکار رفته در لایه میانی صفحات ساندویچی بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تیمار خرده های نی بکار رفته در لایه میانی صفحات ساندویچی بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر تیمار خرده های نی بکار رفته در لایه میانی صفحات ساندویچی بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی :
تعداد صفحات : ۳۰
سابقه و هدف: فاکتورهای بسیاری هم چون دانسیته ماده اولیه و محصول نهایی، نوع گونه چوبی و غیره می تواند بر روی خواص مختلف صفحات ساندویچی تاثیر داشته باشد. در این پژوهش، اثر تیمار خردههای نی بکار رفته در لایه میانی پانل ساندویچی (بدون تیمار، تیمار حرارتی و آب جوش)، زمان بسته شدن دهانه پرس در دو سطح (۵ میلیمتر بر ثانیه و ۹ میلیمتر بر ثانیه) و نسبت وزنی پودر پوسته میوه بادام به رزین ملامیناوره فرمآلدئید در سه سطح (۳:۹۷، ۱۸:۸۲ و۳۳:۶۷) در خط چسب بر روی بعضی از خواص فیزیکی و مکانیکی پانل ساندویچی بر اساس استاندارد ASTM مورد ارزیابی قرار گرفته است. مواد و روش ها: از ذرات نی با رطوبت ۷ درصد در لایه مغزی پانل ساندویچ استفاده شد. ساخت تخته ها در دو مرحله: تولید مغزی تخته و روکش کردن تخته از گونه نراد انجام گرفت. چسب UF و MF با نسبت وزنی ۵۰:۵۰ مورد استفاده قرار گرفت. پس از چسب زنی و تشکیل کیک، خرده چوب ها به پرس منتقل شدند. حرارت، زمان و میزان فشار اعمال شده توسط پرس به ترتیب ۱۸۰C ، min 12 وkg cm-230 بود. پس از ساخت لایه مغزی و مالیدن رزین برروی سطوح لاییها رویی و زیرین، لایه مغزی در بین لاییها مونتاژ شده و تحت شرایطC150، زمان s120 و فشارkg cm-2 2/0 پرس شدند. بعد از پاکبری، آزمون های تعیین مدول گسیختگی ،مقاومت چسبندگی داخلی، مقاومت در برابر بیرون آوردن محوری پیچ و میخ و جذب آب تخته ها انجام گردید. نتایج مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.از آزمون چند دامنه دانکن برای مقایسه میانگینها استفاده شده است. یافته ها: پانل هایی که لایه مغزی آنها از خردههای تیمار آب جوش و سرعت بسته شدن پرس mm/s 5 ساخته شدند، دارای بیشترین مقاومت خمشی (N/mm2 6/15)، ظرفیت نگهداری پیچ (N/mm 32/136)، میخ (N/mm 01/14) و چسبندگی داخلی (N/mm2 26/0) و چسبندگی داخلی بعد غوطهوری در آب جوش (۲N/mm 16/0) داشته اند. نتیجه گیری: نسبت پودر پوسته میوه بادام به رزین اوره فرمآلدئید تاثیر معنیداری بر روی ظرفیت تحمل پیچ و میخ، چسبندگی داخلی خشک و بعد از آب جوش، واکشیدگی ضخامتی و جذب آب نمیگذارد، اما بطور معنی داری مقاومت خمشی تخته را تحت تاثیر قرار می دهد. علاوه بر آن، تیمار خردههای لایه میانی و سرعت بسته شدن دهانه پرس تاثیر معنیداری بر روی تمامی خواص فیزیکی و مکانیکی داشته است. نتایج حاصل از طیفهای FT_IR بدست آمده نشان داد که تیمار آب جوش باعث افزایش تعداد پیوند هیدروژنی میشود. تصاویر ماکروسکوپی نیز نشان میدهند که تیمار آب جوش بهترین سطح جهت اتصال مطلوب را ایجاد میکند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.