بررسی تاثیر تیمار خرده های نی بکار رفته در لایه میانی صفحات ساندویچی بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تیمار خرده های نی بکار رفته در لایه میانی صفحات ساندویچی بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تیمار خرده های نی بکار رفته در لایه میانی صفحات ساندویچی بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تیمار خرده های نی بکار رفته در لایه میانی صفحات ساندویچی بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تیمار خرده های نی بکار رفته در لایه میانی صفحات ساندویچی بر روی خواص فیزیکی و مکانیکی :

تعداد صفحات : ۳۰

سابقه و هدف: فاکتورهای بسیاری هم چون دانسیته ماده اولیه و محصول نهایی، نوع گونه چوبی و غیره می تواند بر روی خواص مختلف صفحات ساندویچی تاثیر داشته باشد. در این پژوهش، اثر تیمار خرده­های نی بکار رفته در لایه میانی پانل ساندویچی (بدون تیمار، تیمار حرارتی و آب جوش)، زمان بسته شدن دهانه پرس در دو سطح (۵ میلی­متر بر ثانیه و ۹ میلی­متر بر ثانیه) و نسبت وزنی پودر پوسته میوه بادام به رزین ملامین­اوره فرم­آلدئید در سه سطح (۳:۹۷، ۱۸:۸۲ و۳۳:۶۷) در خط چسب بر روی بعضی از خواص فیزیکی و مکانیکی پانل ساندویچی بر اساس استاندارد ASTM مورد ارزیابی قرار گرفته است. مواد و روش ها: از ذرات نی با رطوبت ۷ درصد در لایه مغزی پانل ساندویچ استفاده شد. ساخت تخته ها در دو مرحله: تولید مغزی تخته و روکش کردن تخته از گونه نراد انجام گرفت. چسب UF و MF با نسبت وزنی ۵۰:۵۰ مورد استفاده قرار گرفت. پس از چسب زنی و تشکیل کیک، خرده چوب ها­ به پرس منتقل شدند. حرارت، زمان و میزان فشار اعمال شده توسط پرس به ترتیب ۱۸۰C ، min 12 وkg cm-230 بود. پس از ساخت لایه مغزی و مالیدن رزین بر­روی سطوح لایی­ها رویی و زیرین، لایه مغزی در بین لایی­ها مونتاژ شده و تحت شرایطC150، زمان s120 و فشارkg cm-2 2/0 پرس شدند. بعد از پاک­بری، آزمون های تعیین مدول گسیختگی ،مقاومت چسبندگی داخلی، مقاومت در برابر بیرون آوردن محوری پیچ و میخ و جذب آب تخته ها انجام گردید. نتایج مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.از آزمون چند دامنه دانکن برای مقایسه میانگین­ها استفاده شده است. یافته ها: پانل هایی که لایه مغزی آنها از خرده­های تیمار آب جوش و سرعت بسته شدن پرس mm/s 5 ساخته شدند، دارای بیش­ترین مقاومت خمشی (N/mm2 6/15)، ظرفیت نگه­داری پیچ (N/mm 32/136)، میخ (N/mm 01/14) و چسبندگی داخلی (N/mm2 26/0) و چسبندگی داخلی بعد غوطه­وری در آب جوش (۲N/mm 16/0) داشته اند. نتیجه گیری: نسبت پودر پوسته میوه بادام به رزین اوره فرمآلدئید تاثیر معنی­داری بر روی ظرفیت تحمل پیچ و میخ، چسبندگی داخلی خشک و بعد از آب جوش، واکشیدگی ضخامتی و جذب آب نمی­گذارد، اما بطور معنی داری مقاومت خمشی تخته را تحت تاثیر قرار می دهد. علاوه بر آن، تیمار خرده­های لایه میانی و سرعت بسته شدن دهانه پرس تاثیر معنی­داری بر روی تمامی خواص فیزیکی و مکانیکی داشته است. نتایج حاصل از طیف­های FT_IR بدست آمده نشان داد که تیمار آب جوش باعث افزایش تعداد پیوند هیدروژنی می­شود. تصاویر ماکروسکوپی نیز نشان می­دهند که تیمار آب جوش بهترین سطح جهت اتصال مطلوب را ایجاد می­کند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.