کاربرد تیمار پس از برداشت -Lآرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم ʼملس ساوهʽ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاربرد تیمار پس از برداشت -Lآرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم ʼملس ساوهʽ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاربرد تیمار پس از برداشت -Lآرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم ʼملس ساوهʽ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد تیمار پس از برداشت -Lآرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم ʼملس ساوهʽ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاربرد تیمار پس از برداشت -Lآرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم ʼملس ساوهʽ :
تعداد صفحات : ۶
میوه انار به عنوان یکی از میوه های مهم صادراتی، مستعد مشکلات مختلف پس از برداشتی از جمله کاهش وزن زیاد، پوسیدگی و نابسامانی فیزیولوژیکی مانند آسیب سرمایی می باشد. در این مطالعه تاثیر تیمارهای آرژینین (صفر، ۱و ۲ میکرومولار) برای القاء تحمل سرمازدگی در میوه های انار در طول نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد برای ۱۲۰ روز بررسی شد. تیمار آرژینین در غلظت ۱ میکرومولار به طور معنیداری تحمل به سرمازدگی را در میوه های انار نشان داد، که به وسیله کمتر قهوه ای شدن پوست میوه و تجمع پوسیدگی پایین حاصل شد. بر این اساس، کاربرد آرژینین بیرونی به عنوان یک استراتژی برای القاء تحمل سرمازدگی در میوه های انار در طول ذخیره سازی سرد، مفید میباشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.