بررسی پراکندگی و فعالیت فصلی کنه های سخت خانواده ایگزودیده صیدشده از نشخوارکنندگان اهلی در شهرستان فامنین استان همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پراکندگی و فعالیت فصلی کنه های سخت خانواده ایگزودیده صیدشده از نشخوارکنندگان اهلی در شهرستان فامنین استان همدان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پراکندگی و فعالیت فصلی کنه های سخت خانواده ایگزودیده صیدشده از نشخوارکنندگان اهلی در شهرستان فامنین استان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پراکندگی و فعالیت فصلی کنه های سخت خانواده ایگزودیده صیدشده از نشخوارکنندگان اهلی در شهرستان فامنین استان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پراکندگی و فعالیت فصلی کنه های سخت خانواده ایگزودیده صیدشده از نشخوارکنندگان اهلی در شهرستان فامنین استان همدان :

تعداد صفحات : ۱۰

سابقه و هدف: کنه های سخت یکی از مهمترین اکتوپارازیتهای اجباری خونخوار مهره داران، متعلق به رده عنکبوتیان میباشند که در انتقال عوامل بیماریزایی از قبیل آربو ویروسها، باکتری ها و انگلها به انسان و حیوانات در ایران و سراسر دنیا نقش دارند. به همین منظور این مطالعه با هدف شناسایی و تعیین انتشار و پراکندگی کنه های سخت در یک منطقه، به منظور پایش برنامه کنترل آنها و در نتیجه پیشگیری از بیماری ها انجام گردید.مواد و روشها: در این مطالعه توصیفی- مقطعی نمونه برداری از نقاط مختلف بدن دام و در چهارفصل از چهار جهت جغرافیایی وپنج روستای شهرستان فامنین طی سال ۱۳۹۴-۹۵ انجام گردید. کنه ها ابتدا با استفاده از محلول کلروفرم تحریک و سپس بوسیله پنس از دام های اهلی جدا شدند و با استفاده از کلید تشخیص معتبر اقدام به تشخیص نمونه ها در سطح جنس و گونه گردید.یافته ها: در این بررسی از ۸۰۰ دام موردمطالعه شامل گاو، گوسفند و بز، ۱۵۰ مورد آلودگی مشاهده شد ۱۸.۷ درصد . از ۲۷۴ کنه جمعآوریشده تعداد ۲۵۹ کنه سخت شامل چهار جنس هیالوما، درماسنتور، ریپی سفالوس و همافیزالیس تشخیص داده شد. بیشترین تنوع گونهای با چهار گونه مشتمل بر هیالوما اسکوپنس هیالوما دتریتوم ، هیالوما آسیاتیکوم، هیالوما مارژیناتوم و هیالوما آناتولیکوم به جنس هیالوما تعلق داشت جنس هیالوما با ۷۳.۷۴ درصد بالاترین وفور بعدازآن جنس درماسنتور با ۱۵.۰۵ درصد ، ریپی سفالوس ۱۰.۰۳ درصد و جنس همافیزالیس با ۱.۱۵ درصد کمترین وفور را داشته است.بیشترین وفور کنه ها با تعداد ۱۵۲ عدد مربوط به فصل بهار بوده است. نتیجه گیری: نتایج این مطالعه بیانگر حضور متنوعی از کنه های سخت در منطقه بود و بیشترین وفور آنها در فصل بهار مشاهده شد. با توجه به اهمیت این کنه ها در انتقال انواع بیماریها به انسان ونشخوارکنندگان اهلی، مسیولین بهداشتی و سازمانهای ذیربط باید اقدامات بهداشتی مناسب جهت کنترل و مبارزه با این انگلهای خارجی را به عمل آورند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.