شناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدل سازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط فرایند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدل سازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط فرایند دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدل سازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط فرایند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدل سازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط فرایند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی تقلبات شیر شتر با استفاده از مدل سازی تغییرات رنگی توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط فرایند :

تعداد صفحات : ۲۱

امروزه، تقلب مواد غذایی در جوامع مختلف با انگیزه اقتصادی درحال گسترش است. ازطرفی تقلب و افزودن مواد کم هزینه به ماده غذایی سلامتی مصرف کنندگان را به مخاطره می اندازد. شیر به ویژه شیر شتر باتوجه به محدودیت های تولید و ارزش اقتصادی بالا جزء مواردی است که از قدیم در آن تقلب صورت میگرفته است. ازطرفی با افزایش تقاضا برای محصولات غذایی با کیفیت و سالم انتظارات برای طراحی روش هایی که کار کنترل کیفی مواد غذایی را با دقت و سرعت بالا انجام دهد و درعینحال دارای صحت بالایی باشد افزایش یافته است . لذا در این پژوهش کشف تقلبات افزودن آب، شیر گاو و جوش شیرین به شیر شتر به کمک فرایند حرارتی و معرف با استفاده از مدلسازی تغییرات رنگی (L، a، b، e، شاخص کروما، زاویه فام و اندیس قهوه ایشدن) توسط پردازش تصویر و روش متقاطع مخلوط فرایند موردبررسی قرار میگیرد. باتوجهبه اثرات معنیداری بیان شده، می توان نتیجه گرفت به منظور تشخیص تقلب شیر گاو به شیر شتر درصورتیکه مخلوط این دو را حرارت دهیم با اندازه گیری اندیس قهوه ای شدن میتوان به تقلب مربوطه پی برد و درصورتیکه دراین روش از معرف نیز استفاده شود علاوه بر اندیس قهوه ایشدن از متغیرهای (L، a، b و زاویه فام) نیز میتوان استفاده نمود. افزودن دو تقلب همزمان شیر گاو و آب نیز ازطریق اندازه گیری (L، a، b، زاویه فام و اندیس قهوه ای شدن) قابل کشف میباشد. تشخیص افزودن جوش شیرین به شیر شتر نیز ازطریق اندازه گیری متغیرهای (L، a، b، E، شاخص کروما، زاویه فام و اندیس قهوه ای شدن) امکانپذیر است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.