.بررسی پروفایل پروتئوم و شناسایی برخی پروتئینهای کنه بوفیلوس آنولاتوس(سویه مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 .بررسی پروفایل پروتئوم و شناسایی برخی پروتئینهای کنه بوفیلوس آنولاتوس(سویه مازندران) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد .بررسی پروفایل پروتئوم و شناسایی برخی پروتئینهای کنه بوفیلوس آنولاتوس(سویه مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی .بررسی پروفایل پروتئوم و شناسایی برخی پروتئینهای کنه بوفیلوس آنولاتوس(سویه مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن .بررسی پروفایل پروتئوم و شناسایی برخی پروتئینهای کنه بوفیلوس آنولاتوس(سویه مازندران) :

تعداد صفحات : ۹

مقدمه: ریپی سفالوس (بوافیلوس) آنولاتوس یک کنه تک میزبانه است که قادر به انتقال انگل ها و باکتری ها به گاو، آسیب به چرم، کاهش رشد و گاهی فلجی می باشد. لذا آلودگی به این کنه ها می تواند به عنوان یک مشکل عمده در صنعت دامپروری محسوب گردد. روش های کنترلی مختلف از جمله روش های شیمیایی جهت مبارزه با کنه ها استفاده می شود اما بدلیل ایجاد مقاومت به درمان شیمیایی، محققان در تلاش برای یافتن برخی پروتئین های ایمونوژن جهت تولید واکسن می باشند. بررسی پروتئین های این کنه، می تواند گامی مهم در شناخت بیشتر مولکول های بیولوژیک، جهت توسعه استراتژی های کنترل باشد. هدف از مطالعه حاضر ارزیابی پروتئین های لارو ریپی سفالوس ( بوافیلوس) آنولاتوس با الکتروفورز دوبعدی و شناسایی برخی پروتئین های ایمونوژن آن با وسترن بلاتینگ دوبعدی و اسپکترومتری جرمی MALDI TOF/TOF مربوط به سویه ی مازندران می باشد. مواد و روش ها: جهت انجام این پژوهش اقدام به کشت کنه، انجام الکتروفورز یک بعدی و دو بعدی، وسترن بلاتینگ و اسپکترومتری جرمی گردید و نتایج به دست آمده با کمک نرم افزار Mascot مورد آنالیز قرار گرفت. نتایج: درآنالیز تصویر دوبعدی به دست آمده از الکتروفورز دوبعدی، تقریبا ۸۰ نقطه پروتئینی با وزن مولکولی و نقطه ایزوالکتربک (PI) متفاوت با رنگ آمیزی کوماسی بلو شناسایی شد. همچنین بر اساس دو فاکتور ایمنی زایی (براساس آزمون وسترن بلات) و بالا بودن غلظت ، ۱۰نقطه پروتئینی (با وزن مولکولی بین۱۴ و ۹۷ کیلو دالتون) برای انجام اسپکترومتری جرمی MALDI TOF و MALDI TOF-TOF MS انتخاب گردید. از بین این ۱۰ نقطه، پروتئین های وتیلوژنین، پیش ساز وتیلوژنین ، تروپومیوزین، و پروتئین فرضی ISCW001652 به عنوان پروتئین های با خاصیت ایمنی-زایی شناسایی شدند. همچنین آنالیز محتوای عصاره نشان داد برخی پروتئین ها از جمله وتیلوژنین در محلول عصاره پروتئینی لارو دارای ایزوفرم های مختلفی هستند. بحث: نتایج مطالعه حاضر می تواند گامی نخست در جهت انتخاب پروتئین های کاندید برای ساخت و توسعه واکسن های ضد کنه باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.