استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی :

تعداد صفحات : ۱۳

مشتقات مواد نفتی مانند پلاستیک ­ها مشکلات زیست محیطی جدی را به وجودآورده ­اند. به همین منظور، تحقیقات اخیر بر روی بهبود بسته­ بندی خوراکی زیست تجزیه­پذیر برای موادغذایی تاکید دارند. تولید این نوع بسته­بندی جدید، نیازمند بررسی تاثیر هر یک از اجزای تشکیل­ دهنده ماده بسته­بندی بر روی ویژگی­ های اساسی آن است. اسانس ­های روغنی ترکیبات حائز اهمیتی جهت استفاده در بسته ­بندی زیست تجزیه ­پذیر مواد غذایی داشته که این اساسا به دلیل طبیعی بودن و خواص عملکردی (آنتی­اکسیدان/ضدمیکروبی) آن­ها است و ممکن است خاصیت خوراکی- زیست تجزیه پذیری فیلم­ها در بسته ­بندی مواد غذایی بر خواص مختلف (ظاهر، بافت و…) تاثیر بگذارد که همه این عوامل مستقیما روی مشتری­ پسندی محصول نیز تاثیرخواهد داشت. هدف این مقاله مرور آخرین یافته ­ها در مورد چگونگی تاثیر اسانس ­های روغنی بر روی ویژگی ­های فیلم ­ها و پوشش ­های خوراکی از جمله ساختار مولکولی، خواص فیزیکی(بافت، ممانعت ­کنندگی و ظاهر)، ویژگی ­های  آنتی ­اکسیدانی و ضدمیکروبی است. آنچه که تاکنون از مطالعات مختلف حاصل شده است این است که  اسانس­ های روغنی بر روی یکپارچگی ماتریس پلیمر تاثیر می­ گذارند و این امر بسته به نوع واکنش روغن و پلیمر منجر به بروز تغییرات فیزیکی می ­شود. به طور کلی، ساختار فیلم با افزودن روغن تضعیف می­ شود در صورتی که خاصیت ضد­آبی آن تقویت می ­شود و شفافیت فیلم کاهش می ­یابد. اسانس ­های روغن می­توانند خواص آنتی ­اکسیدانی و ضد میکروبی را در فیلم ایجاد نمایند. ترکیب اسانس و واکنش­ های روغن- پلیمر تاثیر آن را به عنوان یک جزء فعال تعیین می ­نماید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.