استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی :
تعداد صفحات : ۱۳
مشتقات مواد نفتی مانند پلاستیک ها مشکلات زیست محیطی جدی را به وجودآورده اند. به همین منظور، تحقیقات اخیر بر روی بهبود بسته بندی خوراکی زیست تجزیهپذیر برای موادغذایی تاکید دارند. تولید این نوع بستهبندی جدید، نیازمند بررسی تاثیر هر یک از اجزای تشکیل دهنده ماده بستهبندی بر روی ویژگی های اساسی آن است. اسانس های روغنی ترکیبات حائز اهمیتی جهت استفاده در بسته بندی زیست تجزیه پذیر مواد غذایی داشته که این اساسا به دلیل طبیعی بودن و خواص عملکردی (آنتیاکسیدان/ضدمیکروبی) آنها است و ممکن است خاصیت خوراکی- زیست تجزیه پذیری فیلمها در بسته بندی مواد غذایی بر خواص مختلف (ظاهر، بافت و…) تاثیر بگذارد که همه این عوامل مستقیما روی مشتری پسندی محصول نیز تاثیرخواهد داشت. هدف این مقاله مرور آخرین یافته ها در مورد چگونگی تاثیر اسانس های روغنی بر روی ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی از جمله ساختار مولکولی، خواص فیزیکی(بافت، ممانعت کنندگی و ظاهر)، ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی است. آنچه که تاکنون از مطالعات مختلف حاصل شده است این است که اسانس های روغنی بر روی یکپارچگی ماتریس پلیمر تاثیر می گذارند و این امر بسته به نوع واکنش روغن و پلیمر منجر به بروز تغییرات فیزیکی می شود. به طور کلی، ساختار فیلم با افزودن روغن تضعیف می شود در صورتی که خاصیت ضدآبی آن تقویت می شود و شفافیت فیلم کاهش می یابد. اسانس های روغن میتوانند خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی را در فیلم ایجاد نمایند. ترکیب اسانس و واکنش های روغن- پلیمر تاثیر آن را به عنوان یک جزء فعال تعیین می نماید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.