خواص بیولوژیکی و مصارف دارویی کلاله و گلبرگ زعفران ( Crocus sativus L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خواص بیولوژیکی و مصارف دارویی کلاله و گلبرگ زعفران ( Crocus sativus L) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خواص بیولوژیکی و مصارف دارویی کلاله و گلبرگ زعفران ( Crocus sativus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خواص بیولوژیکی و مصارف دارویی کلاله و گلبرگ زعفران ( Crocus sativus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خواص بیولوژیکی و مصارف دارویی کلاله و گلبرگ زعفران ( Crocus sativus L) :

تعداد صفحات : ۱۳

در سال های اخیر توجه زیادی به اثرات سلامتی بخش اجزای زیست فعال استخراج شده از منابع طبیعی شده است. زعفران ادویه ارزشمندی است که دارای کاربردهای بسیاری در صنایع غذایی، دارویی و آوایشی می باشد. چهار ترکسیب زیست فعال عمده در زعفران کروسین، کروستین و سافرانال هستند. کلیه این ترکیبات نه تنها در ویژگی های حسی زعفران نظیر رنگ، عطر، مزه و طعم بلکه در خواص سلامتی بخش آن نظیر خواص آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی، ضد دیابت، ضد التهاب و تصلب شرائین، کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون نقش دارند. همچنین بررسی کلینیک مشخص کرده که زعفران تا حدودی در درمان افسردگی و افزایش عملکرد شناختی در بیماران مبتلا به آلزایمر تاثیر دارد. این مقاله به مرور جدیدترین یافته ها در خصوص فعالیت بیولوژیکی/ فارماکولوژیکی ترکیبات زیست فعال گیاه رعفران و کاربردهای درمانی آنها می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.