شبیه سازی توربین بادی جهت تولید انرژی الکتریکی با پره های پیزو الکتریکی با در نظر گرفتن مکان، مساحت و شکل پره ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شبیه سازی توربین بادی جهت تولید انرژی الکتریکی با پره های پیزو الکتریکی با در نظر گرفتن مکان، مساحت و شکل پره ها دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شبیه سازی توربین بادی جهت تولید انرژی الکتریکی با پره های پیزو الکتریکی با در نظر گرفتن مکان، مساحت و شکل پره ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شبیه سازی توربین بادی جهت تولید انرژی الکتریکی با پره های پیزو الکتریکی با در نظر گرفتن مکان، مساحت و شکل پره ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شبیه سازی توربین بادی جهت تولید انرژی الکتریکی با پره های پیزو الکتریکی با در نظر گرفتن مکان، مساحت و شکل پره ها :

تعداد صفحات : ۲۱

پژوهش حاضر با هدف بررسی شبیه سازی توربین بادی با پره های پیزوالکتریکی جهت تولید انرژیالکتریکی با در نظر گرفتن مکان، مساحت و شکل پره ها انجام گرفته است. پژوهش حاضر به لحاظ هدفاز نوع مطالعات کاربردی است. از لحاظ جمع آوری اطلاعات از نوع مطالعات مدل سازی می باشد و بهلحاظ تجزیه و تحلیل داده ها، مطالعه ای تحلیلی بوده است. در این مطالعه توربین های با سنسورهایپیزوالکتریک و هم چنین تاثیر مکان و مساحت در نرم افزار متلب پیاده سازی شد. وجود سنسورپیزوالکتریک علاوه بر این که این ارتعاشات را کاهش می دهد بلکه از این ارتعاشات در راستای افزایشتوان خروجی توربین در مکان هایی که مقدار باد زیاد می باشد تاثیر بیشتر دارد. ولی در مکان هایی کهمقدار وزش باد زیر ۲۰ کیلومتر بر ساعت باشد این سنسور تاثیر آن چنانی ندارد. زیرا در این زمان ها مقدارارتعاشات کمتر می باشد. نتایج حاکی از آن است که این سنسور باید در توربین هایی در مناطقی که میزانوزش باد بیشتری دارند نصب شود تا بازده آن نسبت به هزینه ای که می شود بیشتر باشد. هم چنین مشخصشد که روش ارایه شده در این پایان نامه، جذب انرژی را حدود ۸ درصد بهبود داده است. استفاده ازسنسور پیزوالکتریک در ساختار توربین موجب می شود مقدار برق بیشتری به شبکه تزریق شود. مقدارمساحت پره های توربین نیز در این مقدار تاثیر مثبت دارد و باعث بیشتر شدن مقدار نیروهای وارده می باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.