ارزیابی الگوی تلفات اولیه مرغداریهای گوشتی استان قم در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی الگوی تلفات اولیه مرغداریهای گوشتی استان قم در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی الگوی تلفات اولیه مرغداریهای گوشتی استان قم در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی الگوی تلفات اولیه مرغداریهای گوشتی استان قم در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی الگوی تلفات اولیه مرغداریهای گوشتی استان قم در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ :

تعداد صفحات : ۱۳

هدف این مطالعه، بررسی میزان و الگوی تلفات اولیه مرغداری های گوشتی استان قم، اثر عوامل مختلف بر این تلفات و رابطه آن با تلفات ادامه دوره بود. اطلاعات کارت تلفات تمام جوجه ریزی های مشمول غرامت بیمه مناطق مختلف استان در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ (۴۶۹ از کل ۱۰۶۲ جوجه ریزی) جمع آوری و با اطلاعات پروانه بهره برداری و کارت بهداشت آن ها تکمیل شد. تلفات بازای ۱۰ هزار قطعه در همه مرغداری ها بصورت لگاریتم در مبنای ۱۰ تبدیل شد و از تجزیه واریانس یک طرفه و روش رگرسیون برای تحلیل آن ها استفاده گردید. درصد تلفات کل مرغداری ها و مرغداری های مشمول غرامت به ترتیب برابر ۲۴ و ۱۱/۴۶ درصد و تلفات هفته اول تا سوم به ترتیب ۵۹/۱، ۱۸/۱ و ۱۷/۴ درصد بود. در حالی که سویه جوجه، فصل سال، وضعیت فنی سالن ها و سامانه تهویه و نور سالن ها و مالکیت مرغداری و نیز خصوصیات گله مادری همچون سن مرغ مادر، وزن جوجه یک روزه و تیتر گله مادر اثری بر تلفات هفته اول نداشتند، شرکت مرغ مادر، مناطق مختلف استان، ظرفیت مرغداری، تعداد سالن، نحوه تامین دان، فاصله مرغداری از روستا و فاصله سالن ها از هم بر تلفات هفته اول اثر معنی دار داشتند (۰۵/0P<). الگوی تلفات هفته اول، گوژ بسمت بالا با نقطه عطف روز چهارم و مطابق تلفات گله های گوشتی مناسب بود. قبل از 21 روزگی، 1/41 درصد و قبل از 14 روزگی، 5/11 درصد جوجه ریزی ها درگیر تلفات شدند. بررسی رگرسیون تلفات هفته اول با هفته دوم، سوم و کل دوره مبین آن است که تلفات کل دوره مرغدارها ربطی با تلفات اولیه ندارد و در هفته سوم به بعد بیماری های عفونی رخ می دهد. نتایج این بررسی نشان داد که الگوی تلفات هفته اول جوجه ریزی های منطقه مشابه گله های استاندارد است؛ عوامل مرغ مادر و جوجه کشی اثری بر آن ندارد؛ مهمترین عوامل موثر بر آن، منطقه جغرافیایی، نوع سالن و شرکت مرغ مادر است ولی اندکی بعد از هفته دوم بخش قابل توجهی از مرغداری ها مستقل از تلفات اولیه درگیر تلفات عفونی می شوند. بنابرین تلفات کل دوره مرغداری ها ربطی به کیفیت جوجه ها ندارد و متاثر از بیماری ها است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.