جداسازی و غربال گری باکتری های تولید کننده باکتریوسین از فراورده های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و غربال گری باکتری های تولید کننده باکتریوسین از فراورده های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و غربال گری باکتری های تولید کننده باکتریوسین از فراورده های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و غربال گری باکتری های تولید کننده باکتریوسین از فراورده های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و غربال گری باکتری های تولید کننده باکتریوسین از فراورده های لبنی بومی کرمان و بررسی فعالیت ضدباکتریایی باکتریوسین تولیدی :

تعداد صفحات : ۱۴

در سال های اخیر باکتریوسین ها به عنوان نگه دارنده های طبیعی در صنایع غذایی و دارویی و امروزه به عنوان جایگزینی برای آنتی بیوتیک های شیمیایی در درمان عفونت ها اهمیت پیدا کرده اند. باکتری های پروبیوتیک موجود در لبنیات که تحت عنوان باکتری های اسید لاکتیک شناخته می شوند، گروه مهمی از باکتری های تولید کننده باکتریوسین هستند. در این پژوهش ۱۵ جدایه از لبنیات بومی روستای قناتغستان از توابع شهرستان کرمان جداسازی گردید. باکتریوسین های تولیدی با استفاده از سولفات آمونیوم خالص گردیدند. اثر باکتریوسین های تولیدی بر سویه های اندیکاتور گرم منفی و گرم مثبت مختلف بررسی شد. اثر تریپسین، تغییرات pH و حرارت بر باکتریوسین تولیدی مطالعه گردید. جدایه ای که باکتریوسین آن بیشترین فعالیت ضدباکتریایی را داشت، به عنوان سویه انتروکوکوس فاسیوم Y1 شناسایی گردید. بیشترین تاثیر ضدباکتریایی علیه لیستریا مونوسیتوژنز و سودوموناس ائروژینوزا مشاهده شد. باکتریوسین تولیدی در حضور تریپسین فعالیت خود را از دست داده و در برابر تغییرات pH، از ۲ تا ۱۲ و در برابر تغییرات حرارت تا دمای اتوکلاو، فعالیت خود را حفظ نمود. با توجه به اینکه  باکتریوسین تولیدی دارای طیف مهاری وسیع علیه باکتری های گرم مثبت و گرم منفی، به ویژه باکتری های بیماری زا بوده، همچنین در برابر تغییرات حرارت و pH مقاوم می باشد، استفاده از آن به عنوان نگه دارنده زیستی در صنایع غذایی، دارویی و خوراک دام و همچنین به عنوان جایگزینی برای آنتی بیوتیک های شیمیایی توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.