ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری :

تعداد صفحات : ۲۴

کاهش ضایعات انگور به عنوان دومین محصول باغی کشور، اهمیت فراوانی بر اقتصاد ایران دارد. محلول های پوشش دهنده بر پایه  نانو اکسید روی با حل کردن و توزیع یکنواخت نا نو ذرات اکسید روی به کمک امواج فراصوت در آب مقطر در غلظت های متفاوت صفر، ۲۵/۰ ، ۷۵/۰ و ۲۵/۱ g/L تهیه شد. پوشش دهی خوشه های انگور  با غوطه ور سازی آن ها به مدتmin  ۵ در دمای محیط در هریک از محلول ها انجام گرفت. پس از آبکشی، خوشه ها بسته بندی شده و در انبار سرد با دمایoC 1 و رطوبت نسبی ۵ ± ۹۰% قرار داده شدند. آلودگی میکروبی (تعداد کپک و مخمر و کل باکتری های مزوفیل هوازی)، ویژگی های فیزیکوشیمیایی(کاهش وزن، سفتی، مقدار اسید آسکوربیک، محتوی آنتوسیانین، فنل و ظرفیت ضد اکسایشی، اسیدیته، pH و کل مواد جامد محلول) و خصوصیات حسی میوه های انگور پوشش داده شده با نانوذرات اکسید روی در مقایسه با شاهد، هر ۱۵ روز یک بار و در طی ۴۵ روز انبارداری بررسی گردید. نتایج نشان داد که پوشش های حاوی نانوذرات اکسید روی در نمونه های انگور علاوه بر ایجاد تاخیر در رشد میکروارگانیسم ها، موجب کاهش وزن، انهدام اسید آسکوربیک، ترکیبات فنلی و آنتوسیانین و حفظ سفتی نسبت به نمونه های شاهد تا ۴۵ روز پس از شروع انبار مانی شدند (۰۱/0p<).  پوشش های حاوی g/L 75/0 نانوذرات اکسید روی ضمن حفظ خصوصیات کیفی میوه های انگور در مقایسه با سایر نمونه ها و نمونه شاهد، بیش ترین اثر ضد میکروبی را  نشان دادند. هم چنین میوه های انگور پوشش داده شده با g/L 75/0 نانوذرات اکسید روی بالاترین امتیاز ویژگی های حسی را نیز از ارزیاب ها دریافت نمودند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.