تاثیر اسید آسکوربیک بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در بذرهای زوال یافته گلرنگ رقم گلدشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسید آسکوربیک بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در بذرهای زوال یافته گلرنگ رقم گلدشت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسید آسکوربیک بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در بذرهای زوال یافته گلرنگ رقم گلدشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسید آسکوربیک بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در بذرهای زوال یافته گلرنگ رقم گلدشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسید آسکوربیک بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در بذرهای زوال یافته گلرنگ رقم گلدشت :

تعداد صفحات : ۱۶

به منظور بررسی تاثیر اسید آسکوربیک بر جوانه زنی و ویژگی­های فیزیولوژیک بذرهای زوال یافته گلرنگرقم گلدشت، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. بذرهای بدون زوال و زوال یافته گلرنگ (نگهداری در دمای ۴۰ درجه سانتی­گراد به مدت ۴،۶، ۸ و ۱۰ روز) با غلظت­های ۰، ۲۸/۰ و ۵۶/۰میلی مولار اسید آسکوربیک پیش تیمار شدند. در این پژوهش صفات درصد و سرعت جوانه­زنی، بنیه گیاهچه، طول ساقه چه و ریشه چه، وزن خشک ساقه چه و ریشه چه، میزان مالون دی آلدئید، فعالیت آنزیم های کاتالاز، سوپراکسید دیسموتاز و میزان پروتئین اندازه­گیری شد. نتایج نشان داد با افزایش زوال جوانه­زنی و رشد گیاهچه کاهش یافت. در تمامی سطوح زوال ، غلظت ۲۸/۰ میلی مولار اسید آسکوربیک سرعت جوانه زنی، بنیه گیاهچه، طول ساقه چه و ریشه چه و وزن خشک ساقه چه و ریشه چه را نسبت به سایر غلظت ها افزایش داد. زوال میزان مالون دی آلدئید را افزایش داد ولی فعالیت آنزیم های کاتالاز، سوپراکسید دیسموتاز و میزان پروتئین را کاهش داد. در تمامی سطوح زوال، اسید آسکوربیک ۲۸/۰ میلی مولار سبب کاهش میزان مالون دی آلدئید بعد از ۱۲ ساعت آبگیری شد، در حالی­که فعالیت کاتالاز، سوپراکسید دیسموتاز و میزان پروتئین را افزایش داد. نتایج این آزمایش نشان داد غلظت  ۲۸/۰میلی مولار اسید آسکوربیک در بذرهای زوال یافته گلرنگ توانست جوانه­زنی و رشد گیاهچه را با کاهش پراکسیداسیون غشاء و افزایش فعالیت آنزیم کاتالاز، سوپراکسید دیسموتاز بعد از ۱۲ ساعت آبگیری بهبود بخشد

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.