مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درون شیشه ای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درون شیشه ای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درون شیشه ای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درون شیشه ای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره سلولی حاصل از کشت درون شیشه ای زیره سیاه (Bunium persicum) و مقایسه آن با عصاره حاصل از بذر و اسانس :

تعداد صفحات : ۱۸

در سال های اخیر استفاده از گیاهان دارویی در درمان بیماری ها به علت مقاومت باکتری ها به داروهای شیمیایی رونق یافته است. در این تحقیق اثر ضد باکتریایی عصاره های آبی و اتانولی حاصل از کشت سلولی زیره سیاه با استفاده از روش های براث ماکرو دایلوشن و انتشار در آگار بر روی باکتری های Staphylococus aureus، Escherichia coli و Bacillus subtilis بررسی و با عصاره های بذری و رقت های مختلف اسانس مقایسه شد.این آزمایش در دو تعداد cfu/ml 106 و ۱۰۷ از باکتری ها انجام شد و از دو آنتی بیوتیک جنتامایسین (۱۰ میکروگرم) و تتراسایکلین (۳۰ میکروگرم) به عنوان شاهد مثبت و حلال ها به عنوان شاهد منفی استفاده شد.نتایج نشان داد که حداقل غلظت بازدارنده (MIC) برای اسانس حاصل از بذر زیره سیاه در دامنه ۳/۱۲ تا ۶/۲۵ میلی گرم در میلی لیتر، برای عصاره حاصل از کشت سلولی ۱۲/۵ تا ۵۰ میلی گرم در میلی لیتر و برای عصاره حاصل از بذر ۲۵ تا ۵۰ میلی گرم در میلی لیتر بدست آمد. اثر بازدارندگی تیمارها بر روی باکتری S. aureus نسبت به دو باکتری دیگر بیشتر است. همچنین با افزایش تعداد باکتری های S. aureus و B. subtilis اثر بازدارندگی تیمارها کاهش یافت ولی این موضوع در E. coli دیده نشد. اثرات بازدارندگی عصاره های سلولی حاصل از کشت درون شیشه ای بر باکتری های انتخابی کمتر از اسانس خالص و بیشتر از عصاره های بذری و رقت های مختلف اسانس بود و لذا به نظر می رسد کشت سلولی زیره سیاه روش مناسبی برای تولید ترکیبات ضد باکتریایی باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.