تاثیر کنسانتره پروتیین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگى هاى فیزیکوشیمیایى و بافتى خمیر و کیک برنجى


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کنسانتره پروتیین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگى هاى فیزیکوشیمیایى و بافتى خمیر و کیک برنجى دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کنسانتره پروتیین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگى هاى فیزیکوشیمیایى و بافتى خمیر و کیک برنجى  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کنسانتره پروتیین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگى هاى فیزیکوشیمیایى و بافتى خمیر و کیک برنجى،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کنسانتره پروتیین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگى هاى فیزیکوشیمیایى و بافتى خمیر و کیک برنجى :

تعداد صفحات : ۱۶

کیک به دلیل تنوع طعم و راحتى مصرف از مهم ترین محصولات صنایع پخت پس از نان است. با توجه به شیوع بیمارى سلیاک، که در اثر عدم هضم پروتیین هاى گلوتن در افراد مستعد ایجاد مى شود، تولید کیک هاى فاقد گلوتن در اکثر مناطق جهان رو به گسترش است. هدف از این پژوهش بررسى تاثیر استفاده از کنسانتره پروتیین بادام شیرین (SAPC) در چهار سطح ۰، ۵، ۱۰ و ۱۵ و صمغ زانتان در سه سطح ۰، ۰/۲ و ۰/۴ (درصدها بر پایه آرد برنج) بر روى ویژگى هاى فیزیکى خمیر و شیمیایى و بافتى کیک بدون گلوتن مى باشد. نتایج نشان داد که افزایش سطح SAPC سبب افزایش میزان پروتیین رطوبت و خاکستر کیک شد. وزن مخصوص و قوام خمیر نیز با افزودن صمغ زانتان و SAPC افزایش پیدا کردند. بر اساس نتایج به دست آمده بیش ترین سفتى مربوط به نمونه حاوى ۰/۴ درصد زانتان و ۱۵ درصد SAPC بود و نمونه حاوى ۰/۴ درصد زانتان بدون SAPC کم ترین سفتى را نشان داد. افزودن زانتان موجب بهبود شاخص هاى قابلیت ارتجاعى، پیوستگى و صمغیت شد در حالى که SAPC صمغیت را افزایش و قابلیت ارتجاعى و پیوستگى را کاهش داد. در نهایت سطح ۰/۲ درصد براى زانتان و ۵ درصد براى SAPC به دلیل ایجاد خصوصیات کیفى مناسب مورد قبول واقع شدند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.