بررسی تاثیر نانو بلور سلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیونانوکامپوزیتی ایزوله پروتیین آب پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر نانو بلور سلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیونانوکامپوزیتی ایزوله پروتیین آب پنیر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر نانو بلور سلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیونانوکامپوزیتی ایزوله پروتیین آب پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر نانو بلور سلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیونانوکامپوزیتی ایزوله پروتیین آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر نانو بلور سلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیونانوکامپوزیتی ایزوله پروتیین آب پنیر :

تعداد صفحات : ۱۴

امروزه، اکثر مواد مورد استفاده برای بسته بندی مواد غذایی، مواد زیست تخریب ناپذیر هستند که سبب ایجاد مشکلات محیطی جدی شده اند. بنابراین، فیلم های خوراکی بر پایه مواد طبیعی به دلیل زیست تخریب پذیر بودن، می توانند راه حل امیدوار کننده ای برای حل مشکلات محیطی ناشی از بسپارهای سنتزی باشد. این فیلم ها علاوه بر زیست تخریب پذیری و خصوصیات ممانعتی خوب در برابر گازها، از خواص مکانیکی و نفوذپذیری ضعیفی نسبت به بخار آب نیز برخوردار هستند. لذا هدف از این پژوهش، استخراج نانو بلورهای سلولز از پوسته یولاف و افزودن آن به بیوفیلم ایزوله پروتیین آب پنیر به عنوان عامل تقویت کننده خواص آن است. به همین منظور، از روش هیدرولیز اسیدی جهت استخراج نانو بلورهای سلولز از پوسته یولاف استفاده و در ادامه فیلم های بیونانوکامپوزیتی بر پایه ایزوله پروتیین آب پنیر با مقادیر ۰، ۵/ ۲، ۵ و ۵/ ۷% نانو بلورهای سلولز به روش قالب ریزی محلول تهیه شدند و اثرات نانو بلورهای سلولز بر خصوصیات سطحی، شفافیت، خصوصیات مکانیکی و نفوذپذیری فیلم ها نسبت به بخار آب مورد بررسی قرارگرفت. نتایج نشان داد، افزودن نانو بلورهای سلولز، سبب بهبود خواص مکانیکی کامپوزیت ها شده است که در این رابطه، فیلم های تهیه شده از ۵% نانو بلور سلولز، دارای بیش ترین استحکام کششی و مدول الاستیسیته و نیز کم ترین کشش پذیری بوده اند. افزودن نانو بلورهای سلولز سبب کاهش تراوایی فیلم ها به بخار آب شد که توانست تا ۳۶ % نفوذپذیری به بخار آب را کاهش دهد و همچنین سبب کاهش شفافیت و تراکم فیلم ها و زبر و ناصاف شدن سطح آن ها گردید. در مجموع، نتایج به دست آمده نشان داد که نانو بلورهای سلولز استخراجی از پوسته یولاف می تواند اثرات مثبتی بر خصوصیات فیزیکی فیلم ایزوله پروتیین آب پنیر داشته باشد و به بهبود خواص آن کمک کند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.