تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکى روى چروکیدگى قطعات سیب زمینى طى سرخ کردن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکى روى چروکیدگى قطعات سیب زمینى طى سرخ کردن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکى روى چروکیدگى قطعات سیب زمینى طى سرخ کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکى روى چروکیدگى قطعات سیب زمینى طى سرخ کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکى روى چروکیدگى قطعات سیب زمینى طى سرخ کردن :

تعداد صفحات : ۱۷

آگاهى از روابط بین متغیرهای مختلف، طى فرایند سرخ کردن عمیق محصولات غذایى از طریق مدل سازى می تواند راه مناسبی برای کنترل بهینه شرایط فرایند و در نتیجه افزایش کیفیت محصول سرخ شده باشد. هدف از این پژوهش، بررسی و مدل سازى چروکیدگى طى سرخ کردن قطعات سیب زمینى پیش تیمار شده با غلظت ۰/۱ و ۰/۲ درصد کربوکسى متیل سلولز و امواج فراصوت با فرکانس ۴۰ کیلوهرتز به مدت ۱۵ دقیقه بود. قطعات سیب زمینى با اندازه هاى ۴×۱/۲×۱/۲ سانتى متر برش داده شدند و بعد از انجام پیش تیمار هاى مربوطه، در سه دماى ۱۵۰، ۱۷۰ و ۱۹۰ درجه سانتى گراد، به مدت ۱، ۲، ۳ و ۴ دقیقه سرخ شدند. پیش تیمار پوشش خوراکى در هر دو غلظت و ه مچنین امواج فراصوت، میزان چروکیدگى را نسبت به نمونه شاهد به طور معنى دارى از لحاظ آمارى کاهش دادند. به دلیل فقدان مدل هاى تجربى مناسب در منابع جهت مدل سازى چروکیدگى، در این مطالعه از تعدادى مدل تجربى پیشنهادى براى مدل سازى این پارامتر استفاده گردید. میانگین ضریب همبستگى بین نتایج آزمایشى با نتایج حاصل از این مدل ها ۰/۹۸ بود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.