اولویت بندی بازارهای هدف کشمش صادرکنندگان عمده جهانی با رویکرد شناسایی پتانسیل رقابتی ایران در این بازارها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اولویت بندی بازارهای هدف کشمش صادرکنندگان عمده جهانی با رویکرد شناسایی پتانسیل رقابتی ایران در این بازارها دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اولویت بندی بازارهای هدف کشمش صادرکنندگان عمده جهانی با رویکرد شناسایی پتانسیل رقابتی ایران در این بازارها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اولویت بندی بازارهای هدف کشمش صادرکنندگان عمده جهانی با رویکرد شناسایی پتانسیل رقابتی ایران در این بازارها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اولویت بندی بازارهای هدف کشمش صادرکنندگان عمده جهانی با رویکرد شناسایی پتانسیل رقابتی ایران در این بازارها :

تعداد صفحات : ۴۰

پژوهش حاضر با هدف ارزیابی بازارهای هدف کشمش ایران انجام شده است. نتایج بیانگر این است که کشورهای انگلستان، آلمان، استرالیا، نیوزیلند، برزیل، هلند، کانادا، قزاقستان، امارات، اوکراین، روسیه، پرو، ژاپن،لهستان، کلمبیا، پاناما، ایسلند، فرانسه، لیتوانی، اکوادور، نروژ، بلاروس و سوید به ترتیب بالاترین اولویت را در میان کشورهای واردکننده کشمش دارند. ساختار بازار وارداتی بازارهای هدف نشان دهنده این است ساختار بازارتمامی واردکنندگان انحصار چند جانبه بسته بوده، به طوری که بازار ۵۱ کشور با تسلط صادرکنندگان همراه است. ایران در بازارهای بلوک شرق اروپا )روسیه، اوکراین و لهستان( و بزرگترین شریک تجاری خود )امارات(، ترکیه دربازارهای توسعه یافته اروپایی )انگلستان، آلمان، هلند و فرانسه( و بازارهای اقیانوسیه )استرالیا و نیوزیلند(، آمریکا در بازارهای توسعه یافته اروپایی، آسیایی و آمریکایی )ایسلند، نروژ، سوید، ژاپن و کانادا( و پاناما، کشور شیلی نیز در بازارهای آمریکای جنوبی )پرو، کلمبیا و اکوادور( و لیتوانی بیشترین سهم صادراتی را دارند. نتایج گویای این است که ایران در میان صادرکنندگان عمده، کمترین ثبات را در سهم صادراتی، قیمت صادراتی و مزیت صادراتیدارد. با بررسی عوامل مختلفی همچون مصرف کننده نهایی بودن، مزیت جغرافیایی و رقابت ضعیف در بازارهای هدف این نتیجه حاصل شد که ایران در بازارهای لیتوانی، قزاقستان، روسیه، لهستان، اوکراین و امارات دارای بالاترین اولویت بوده است. کشورهای کلمبیا، پرو، ژاپن، اکوادور، نروژ، سوید، پاناما و ایسلند با توجه به عدم مزیت جغرافیایی و حضور قدرتهای دیگر صادراتی در کوتاه مدت مورد هدف نیستند. لذا پیشنهاد میشود همانند دیگرمحصولات صادراتی، تشکلهای تولیدی و صادراتی با هدف )ترویج روشهای نوین فرآوری کشمش، روشهای بسته بندی هماهنگ با خواست و سلیقه خریداران، شناسایی تواناییها و مزیتهای تولیدی و صادراتی هر منطقه، شناسایی بازارهای هدف وارداتی، برندسازی و ایجاد عادت مصرفی در بازارهای واردکننده با بهره گیری از روشهای نوین بازاریابی و کاهش قدرت دلالان داخلی و خارجی( ایجاد شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.