ارزیابی تاثیر تخمیر خمیر ترش آرد جو حاوی کشت آغاز گر پدیو کو کوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر تخمیر خمیر ترش آرد جو حاوی کشت آغاز گر پدیو کو کوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر تخمیر خمیر ترش آرد جو حاوی کشت آغاز گر پدیو کو کوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر تخمیر خمیر ترش آرد جو حاوی کشت آغاز گر پدیو کو کوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر تخمیر خمیر ترش آرد جو حاوی کشت آغاز گر پدیو کو کوس استیلسی بر میزان اسید فیتیک نان بربری :

تعداد صفحات : ۱۶

در این پژوهش، تاثیر استفاده از خمیر ترش آرد جو حاوی کشت آغاز گر پدیوکوکوس استیلسی در سه بازده خمیر ۱۶۰، ۲۷۰، ۴۵۰ و با اعمال محدوده های دمایی ۲۸، ۳۲، ۳۶ درجه سانتی گراد و زمانی ۱۶، ۲۴، ۳۲۸ تخمیر، بر میزان اسید فیتیک خمیر و نان بربری به روش جذب سنجی مبتنی بر تعیین میزان آهن، مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش دما و زمان تخمیر، اسیدیته قابل تیتر به طور معنی داری ( ۰ / ۰۵ > p) افزایش و مقدار اسید فیتیک و pH خمیر و نان بربری تولید شده از آن به طور معنی داری ( ۰ / ۰۵ > P) کاهش می یابد. علاوه بر این، افزایش بازده خمیر از ۱۶۰ تا ۴۵۰ نیز باعث افزایش معنی دار ( ۰ / ۰۵ > p) اسیدیته قابل تیتر و کاهش معنی دار ( ۰ / ۰۵ = P) اسید فیتیک و pH در خمیر و نان های تولیدشده از آن گردید. رابطه رگرسیونی اسیدیته قابل تیتر خمیر ترش با میزان اسید فیتیک خمیر نان و نان بربری تولیدی به ترتیب دارای ضرایب همبستگی ۹۴۷/. (مدل خطی) و ۰ / ۸۴۲ (مدل توان لجستیک) بود و با افزایش اسیدیته قابل تیتر خمیر ترش، مقدار اسید فیتیک کاهش یافت. با توجه به نتایج به دست آمده می توان با کنترل شرایط تخمیر خمیر ترش، میزان اسید فیتیک نان بربری تولیدی را به شکل موثری در مقایسه با نمونه شاهد کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.