تاثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورکProsopis farcta در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیم های کبدی در رت های هیپرکلسترولمیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورکProsopis farcta در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیم های کبدی در رت های هیپرکلسترولمیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورکProsopis farcta در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیم های کبدی در رت های هیپرکلسترولمیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورکProsopis farcta در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیم های کبدی در رت های هیپرکلسترولمیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تغذیه با عصاره آبی ریشه گیاه کهورکProsopis farcta در پیشگیری از افزایش چربی خون و آنزیم های کبدی در رت های هیپرکلسترولمیک :

تعداد صفحات : ۸

پژوهش های اخیر نشان میدهد گیاهان دارویی که حاوی مواد با خواص آنتی اکسیدانی هستند، در کاهش لیپوپروتیینهای سرم خون در حیوانات تغذیه شده با رژیمهای غذایی پرچرب اثرات بارزی دارند. هدف اصلی پژوهش حاضر، بررسی اثر عصاره کهورک بر میزان چربی خون و آنزیمهای کبدی در رتهای هیپرکلسترولمیک بود. در این پژوهش تعداد ۲۰ سر رت نر بالغ با وزن متوسط ۳۵۰-۳۰۰ گرم و سن تقریبی ۱۰ هفته از مرکز ناباروری یزد خریداری شد. در ابتدا به مدت دو هفته رتها تحت تغذیه با رژیم پایه حاوی پروتیین، فیبر و چربی قرار گرفتند و پس از آن در چهار گروه پنجتایی بهطور تصادفی تقسیم شدند. گروه اول با رژیم غذایی معمولی، گروه دوم با رژیم غذایی پرکلسترول، گروه سوم با رژیم غذایی معمولی بهعالوه عصاره کهورک و گروه چهارم با رژیم غذایی پرکلسترول بهعالوه عصاره کهورک برای مدت ۱۳ هفته تغذیه شدند. قبل از آزمایش، ۳۰ و ۹۰ روز پس از تغذیه، از حیوانات آزمایشهای بیوشیمیایی به عمل آمد و مقادیر کلسترول تام، تری گلیسیرید، کلسترول LDL و کلسترول HDL و آنزیمهای کبدی AST&ALT اندازهگیری شد. تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از آزمون آنالیز واریانس یکطرفه انجام شد و ۰۵/۰ > p معنادار در نظر گرفته شد. نتایج حاکی از آن بود که در گروهی که از ریشه گیاه کهورک استفاده کرده بودند، مقادیر کلسترول LDL ،کلسترول HDL و آنزیمهای کبدی AST&ALT نسبت به گروه شاهد اختالف معنیداری را نشان دادند )۰۵/۰> p .)نتیجه کلی این پژوهش حاکی از آن است که این عصاره در کاهش ریسک فاکتورهای کبد چرب و انفارکتوس قلبی میتواند بسیار موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.