بررسی اثر محلول های مختلف و تیمارهای پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی، زراعی و کیفی ژنوتیپ های لوبیاقرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر محلول های مختلف و تیمارهای پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی، زراعی و کیفی ژنوتیپ های لوبیاقرمز دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر محلول های مختلف و تیمارهای پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی، زراعی و کیفی ژنوتیپ های لوبیاقرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر محلول های مختلف و تیمارهای پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی، زراعی و کیفی ژنوتیپ های لوبیاقرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر محلول های مختلف و تیمارهای پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی، زراعی و کیفی ژنوتیپ های لوبیاقرمز :

تعداد صفحات : ۱۷

پرایمینگ یکی از روشهای افزایش کارآیی بذر میباشد که جهت افزایش جوانه زنی و بهبود رشد گیاهچه روی بذرانجام میشود. به منظور بررسی اثر تیمارهای مختلف به صورت محلول و پرایمینگ بذر برخصوصیات جوانه زنی، زراعی وپروتیین ژنوتیپ های لوبیاقرمز آزمایشی در شرایط آزمایشگاه و مزرعه انجام شد. تحقیق در شرایط آزمایشگاه به صورتآزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و در شرایط مزرعه به صورت فاکتوریل درقالب طرح بلوک های کاملتصادفی در سه تکرار در کیلومتر ۱۵ جاده اراک- تهران در سال ۱۳۹۰ اجرا شد. عوامل مورد بررسی در شرایط مزرعهشامل سه ژنوتیپ لوبیا گلی، اختر و لاین D81088 و پنج سطح پرایمینگ شامل شاهد، پرایم با آب مقطر، سولفات روی،اسیدسالیسیلیک و ریزوبیوم بود. نتایج نشان داد تیمار بذر با محلول اسیدسالیسیلیک و ریزوبیوم صفات طول ریشه وشاخص وزنی بنیه گیاهچه را افزایش داد. پرایمینگ بذر با سولاات روی، اسید سالیسلیک و ریزوبیوم در هر سه ژنوتیپنسبت به تیمار با آب مقطر عملکرد دانه را افزایش داد. رقم گلی در صفات سرعت جوانه زنی روزانه، ارتفاع بوته، تعداد دانهدر غلاف، میزان پروتیین دانه و عملکرد دانه نسبت به سایر ارقام برتری نشان داد. پرایمینگ بذر با ریزوبیوم،اسیدسالیسیلیک و سولفات روی در رقم گلی عملکرد دانه را نسبت به شاهد به ترتیب ۳ / ۱۰ ، ۹ / ۹ و ۶ / ۸ درصد افزایش داد.به طور کلی نتایج نشان داد بالاترین عملکرد دانه (۳۱۴۳ کیلوگرم درهکتار) و درصد پروتیین ۸۷ / ۲۳ درصد مربوط به رقمگلی و پرایم با ریزوبیوم بود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.