تاثیر تنش خشکی بر جوانه زنی و محتوای رنگدانه های نورساختی در ژنوتیپ های لوبیای معمولی (Phaseolus vulgaris L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تنش خشکی بر جوانه زنی و محتوای رنگدانه های نورساختی در ژنوتیپ های لوبیای معمولی (Phaseolus vulgaris L.) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تنش خشکی بر جوانه زنی و محتوای رنگدانه های نورساختی در ژنوتیپ های لوبیای معمولی (Phaseolus vulgaris L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تنش خشکی بر جوانه زنی و محتوای رنگدانه های نورساختی در ژنوتیپ های لوبیای معمولی (Phaseolus vulgaris L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تنش خشکی بر جوانه زنی و محتوای رنگدانه های نورساختی در ژنوتیپ های لوبیای معمولی (Phaseolus vulgaris L.) :

تعداد صفحات : ۱۷

به منظور بررسی تاثیر تنش خشکی بر جوانه زنی بذر، ۱۶ ژنوتیپ لوبیای معمولی در سطوح مختلف تنش اسمزی شاهد، ۴ ،-۸ -و ۱۲-بار پلی اتیلن گلیکول ۶۰۰۰ در یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار بررسی شد. تنش خشکی از روز اول کشت بذر در پتری دیش اعمال و نمونهگیری ۹ روز پس از اعمال تنش از ریشه چه و ساقه چه انجام شد. نتایج نشان داد، تنش خشکی باعث کاهش معنیدار درصد و سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه، وزن تر و خشک ریشه چه و ساقه چه میشود. به منظور ارزیابی تاثیر فیزیولوژی مقاومت به تنش خشکی سه ژنوتیپ ۳۱۱۶۷-S-K ،۲۸۸-GE و Naz حاصل از غربالگری آزمایش جوانه زنی در سطوح تنش ۷۵ ،۵۰ و ۲۵ درصد ظرفیت زراعی به همراه شاهد در مرحله گیاه چه ای بررسی شد. تنش خشکی پنج هفته پس از کاشت اعمال و ده روز پس از اعمال تنش نمونهگیری از سه برگچه دوم انجام شد. نتایج نشان داد که تنش خشکی باعث تغییر در محتوای رنگدانه های نورساختی (فتوسنتزی) و محتوای نسبی آب میشود. ژنوتیپ متحمل ۳۱۱۶۷-S-K نسبت به دو ژنوتیپ به نسبت متحمل ۲۸۸-GE و حساس Naz رنگدانه های نورساختی و محتوای نسبی آب بیشتر داشت. که نشاندهنده پایداری غشایی بالاتر این ژنوتیپ در شرایط تنش است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.