تاثیر منبع، روش مصرف کود نیتروژن و روش مبارزه با علف های هرز بر عملکرد،اجزای عملکرد و برخی صفات زراعی ذرت دانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر منبع، روش مصرف کود نیتروژن و روش مبارزه با علف های هرز بر عملکرد،اجزای عملکرد و برخی صفات زراعی ذرت دانه ای دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر منبع، روش مصرف کود نیتروژن و روش مبارزه با علف های هرز بر عملکرد،اجزای عملکرد و برخی صفات زراعی ذرت دانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر منبع، روش مصرف کود نیتروژن و روش مبارزه با علف های هرز بر عملکرد،اجزای عملکرد و برخی صفات زراعی ذرت دانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر منبع، روش مصرف کود نیتروژن و روش مبارزه با علف های هرز بر عملکرد،اجزای عملکرد و برخی صفات زراعی ذرت دانه ای :

تعداد صفحات : ۱۷

به منظور بررسی اثر منبع کود نیتروژن، روش مصرف کود و روش مبارزه با علفهای هرز بر بیوماس علفهای هرز، عملکرد، اجزای عملکرد و برخی صفات زراعی ذرت دانه ای آزمایشی به صورت اسپیلت پلات فاکتوریل و در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. عوامل مورد بررسی شامل روشهای مبارزه با علفهای هرز در چهار سطح (وجین کامل، عدم وجین، ای پی تی سی [ارادیکان] در۱۰۰ درصد دوز توصیه شده و ای پی تی سی [ارادیکان] در ۵۰ درصد دوز توصیه شده) به عنوان فاکتور اصلی؛ منبع کود نیتروژن در دو سطح (اوره و سولفات آمونیوم) و دو سطح روش مصرف کود (نواری و سرتاسری) به عنوان فاکتورهای فرعی بودند. نتایج پژوهش نشان داد که کاربرد ای پی تی سی ۱۰۰ درصد دوز توصیه شده به روش نواری بیشترین اثر را در کاهش بیوماس علفهای هرز نسبت به دو تیمار ای پی تی سی ۵۰ درصد و تیمار عدم وجین داشت. روش مبارزه با علفهای هرز بر صفات عملکرد دانه، وزن هزاردانه، تعداد ردیف دانه در بلال، تعداد دانه در ردیف، طول بلال، عملکرد بیولوژیک و وزن بلال معنیدار بود، ولی بر قطر بلال معنیدار نبود. اثر منبع نیتروژن بر بیوماس علفهای هرز غیرمعنیدار و بر صفات طول بلال و قطر بلال ذرت معنیدار بود و بر سایر صفات معنیدار نبود. اثر متقابل منبع نیتروژن و روش مبارزه با علفهای هرز بر بیوماس علفهای هرز غیرمعنیدار و برای صفات طول بلال و قطر بلال ذرت معنیدار بود و برای سایر صفات معنیدار نبود. همچنین اثر متقابل روش مبارزه با علف هرز و روش مصرف کود نیتروژن بر بیوماس علفهای هرز در مراحل مختلف رشد معنیدار شد. به گونه ای که کاربرد ای پی تی سی ۱۰۰ درصد به روش نواری بیشترین اثر را در کاهش بیوماس علفهای هرز نسبت به دو تیمار ای پی تی سی ۵۰ درصد و تیمار عدم وجین داشت. تیمار وجین کامل و استفاده از علفکش ای پی تی سی در ۱۰۰ درصد دوز توصیه شده بیشترین عملکرد دانه را تولید کرد. عملکرد در روش مبارزه با علفکش ای پی تی سی در۵۰ درصد دوز توصیه شده و عدم وجین اختلاف معنیداری نشان نداد و کمترین عملکرد دانه را داشت. صفات تعداد ردیف دانه در بلال و وزن هزاردانه در استفاده از علفکشایپیتیسی در ۱۰۰ درصد دوز توصیه شده بیشترین و در روش مبارزه با علفکش ای پی تی سی در ۵۰ درصد دوز توصیه شده و عدم وجین در کمترین مقدار بود. اثر متقابل روش مبارزه با علفهای هرز و روش مصرف کود نیتروژن بر صفت تعداد دانه در ردیف بلال معنیدار شد. به طور کلی میتوان گفت باتوجه به معنیدار نشدن هیچیک از تاثیرات متقابل برای عملکرد دانه، در فاکتور روش مبارزه با علف هرز، تیمار کاربرد ای پی تی سی ۱۰۰ درصد یا وجین کامل علفهای هرز و در فاکتور روش مصرف کود نیتروژن، تیمار کاربرد نواری کود، بیشترین عملکرد دانه را داشتند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.