تاثیر آللوپاتیک عصاره چاودار روی مولفه های جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه چند گونه علف هرز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر آللوپاتیک عصاره چاودار روی مولفه های جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه چند گونه علف هرز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر آللوپاتیک عصاره چاودار روی مولفه های جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه چند گونه علف هرز   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آللوپاتیک عصاره چاودار روی مولفه های جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه چند گونه علف هرز ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر آللوپاتیک عصاره چاودار روی مولفه های جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه چند گونه علف هرز :

تعداد صفحات : ۱۲

آللوپاتی از جمله ابزارهای موجود در مدیریت علف های هرز می باشد که اخیرا به دلیل حرکت به سوی کشاورزی پایدار و کاهش مصرف علف کش ها مجددا مورد توجه قرار گرفته است . به منظور بررسی اثرات آللوپاتیک چاودار (.Secale cereale L) روی شش گونه علف هرز خارمریم (.Gaertn (L.)Silybum marianum )، چچم (Lolium rigidum Gaudin)، خونی واش (.Phalaris minor Retz)، خردل وحشی (.Sinapis arvensis L)، خرفه (.Portulaca oleracea L) و قدومه کوهی (.Thlaspi arvense L) آزمایشی به صورت فاکتوریل (۶*۲) در قالب طرح کاملا تصادفی در سال ۱۳۸۷ در آزمایشگاه علوم علف های هرز پردیس کشاورزی دانشگاه تهران انجام شد. عصاره حاصل از دو نوع اندام چاودار (اندام هوایی و ریشه ) در شش غلظت مختلف (صفر، ۶.۲۵، ۱۲.۵، ۲۵، ۵۰ و ۱۰۰ درصد) روی بذور گونه های مختلف علف هرز اعمال و صفات مربوط به درصد جوانه زنی، رشد ریشه چه و ساقه چه و وزن گیاهچه مورد ارزیابی قرار گرفت . نتایج نشان داد که غلظت های پایین عصاره آبی چاودار اثر تحریک کنندگی داشته و موجب افزایش صفات اندازه گیری شده در برخی از علف های هرز مورد بررسی در این آزمایش نسبت به شاهد (آب مقطر) شدند. در حالی که غلظت های بالای عصاره آبی چاودار اثر بازدارندگی بیشتری داشته به طوری که غلظت ۱۰۰ درصد موجب کاهش بسیار شدید اغلب صفات اندازه گیری شده گردید. عصاره آبی اندام هوایی چاودار تاثیر منفی تری نسبت به عصاره ریشه بر روی همه صفات مورد بررسی، احتمالا به دلیل مواد بازدارنده بیشتر داشت .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.