بررسی فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت و پراکسیداسیون چربی ها در برگ پرچم ارقام حساس و متحمل گندم (.Triticum aestivum L) به تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت و پراکسیداسیون چربی ها در برگ پرچم ارقام حساس و متحمل گندم (.Triticum aestivum L) به تنش شوری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت و پراکسیداسیون چربی ها در برگ پرچم ارقام حساس و متحمل گندم (.Triticum aestivum L) به تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت و پراکسیداسیون چربی ها در برگ پرچم ارقام حساس و متحمل گندم (.Triticum aestivum L) به تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانت و پراکسیداسیون چربی ها در برگ پرچم ارقام حساس و متحمل گندم (.Triticum aestivum L) به تنش شوری :

تعداد صفحات : ۱۷

درک واکنش های فیزیولوژیک مرتبط با تنش شوری می تواند به شناسایی عوامل موثر در تحمل شوری و شناخت رهیافت های اساسی برای ثبات عملکرد در شرایط تنش و نیز انتخاب ارقام متحمل به شوری گندم کمک نماید. به همین منظور اثرات تنش شوری بر خصوصیات فیزیولوژیک موثر بر عملکرد دانه و صفات مرتبط با تحمل شوری در ارقام گندم در سال ۱۳۸۶در دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران مورد ارزیابی قرار گرفت . شش رقم گندم با تحمل شوری متفاوت (روشن ، کویر، کارچیا، گاسپارد، شیراز و قدس ) در یک آزمایش گلدانی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار تحت سه سطح شوری (صفر، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار کلرید سدیم ) قرار گرفتند. تنش شوری سبب کاهش عملکرد دانه ، عملکرد بیولوژیک ، محتوی کلروفیل و فعالیت آنزیم کاتالاز شد، در حالی که افزایش فعالیت آنتی اکسیدانت های پراکسیداز، آسکوربات پراکسیداز، گلوتاتیون ریداکتاز و محتوی مالون دی آلدهاید را به دنبال داشت . واکنش ارقام در شرایط تنش شوری با یکدیگر متفاوت بود و عملکرد دانه ارقام متحمل روشن ، کویر و کارچیا در شرایط تنش کاهش کمتری نشان داد. با افزایش سطوح شوری ، محتوی مالون دی آلدهاید و همچنین فعالیت آنزیم های آنتیاکسیدانت برگ پرچم به جز کاتالاز افزایش یافت . ارقام روشن ، کارچیا و کویر بیشترین فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و کمترین محتوی مالون دی آلدهاید و دو رقم قدس و شیراز کمترین فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و بیشترین محتوی مالون دی آلدهاید را نشان دادند. بالا بودن فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت در ارقام متحمل همراه با پایین بودن میزان تولید مالون دی آلدهاید در این ارقام ، به احتمال زیاد نشان دهنده ظرفیت بالاتر این ارقام جهت حذف گونه های فعال اکسیژن تولیدی و ثبات عملکرد بالاتر در مقایسه با ارقام حساس به شوری بود. با توجه به ضریب همبستگی منفی و معنی دار عملکرد دانه با محتوی مالون دی آلدهاید به نظر می رسد این صفت نقش مهمی در کاهش عملکرد داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.