بررسی تاثیر تیمارهای پس از برداشت واکس و متیل سالیسیلات بر فعالیت برخی آنزیم های مرتبط با سرمازدگی در دو رقم پرتقال ‘مورو’ و ‘تامسون ناول’
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر تیمارهای پس از برداشت واکس و متیل سالیسیلات بر فعالیت برخی آنزیم های مرتبط با سرمازدگی در دو رقم پرتقال ‘مورو’ و ‘تامسون ناول’ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر تیمارهای پس از برداشت واکس و متیل سالیسیلات بر فعالیت برخی آنزیم های مرتبط با سرمازدگی در دو رقم پرتقال ‘مورو’ و ‘تامسون ناول’ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تیمارهای پس از برداشت واکس و متیل سالیسیلات بر فعالیت برخی آنزیم های مرتبط با سرمازدگی در دو رقم پرتقال ‘مورو’ و ‘تامسون ناول’،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر تیمارهای پس از برداشت واکس و متیل سالیسیلات بر فعالیت برخی آنزیم های مرتبط با سرمازدگی در دو رقم پرتقال ‘مورو’ و ‘تامسون ناول’ :
تعداد صفحات : ۱۴
تیمار پوشش دهی با پوشش های مختلف و کاربرد متیل سالیسیلات و سالیسیلیک اسید برای کاهش آسیب سرمازدگی و حفظ کیفیت مرکبات طی انبارمانی استفاده میشود. تحقیق حاضر به منظور بررسی فعالیت آنزیمی دخیل در کاهش آسیب سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه پرتقال تامسون و مورو در قالب طرح اسپیلت پلات با سه تکرار، در مرکز تحقیقات مرکبات ایران رامسر، در سال ۹۲-۱۳۹۱ انجام شد. میوهها پس از تیماردهی با واکس بریتکس و بخار متیل سالیسیلات به مدت ۸۰ روز در سردخانه با دمای ۵ درجه سانتی گراد ورطوبت نسبی ۹۵ درصد قرار داده شدند و با نمونهگیری به فاصله هر ۲۰ روز فعالیت آنزیمی میوه ها ارزیابی شد. براساس نتایج میوههای تیمار شده با متیل سالیسیلات بیشترین میزان ( mMmg/FW 26/0 (و میوههای پوشش داده شده با واکس بریتکس کمترین / میزان فعالیت آنزیم فنیلآلانین آمونیالیاز ( mMmgFW 2/0 (را نشان دادند. بیشترین فعالیت آنزیم سوپراکسیددیسموتاز میوه مورو به میوههای بخاردهی شده با متیلسالیسیلات در ۲۰ روز اول نگهداری در سردخانه ( umg/FW 19/23 (تعلق داشت. فعالیت آنزیم آسکورباتپراکسیداز در هر دو رقم &تامسون و &مورو طی انبارمانی روند افزایشی داشت. به نظر میرسد تیمارهای واکس بریتکس ومتیل سالیسیلات به کمک تعدیل در فعالیت آنزیمهای سوپراکسیددیسموتاز، آسکوربات پراکسیداز و فنیل آلانین آمونیالیاز آسیب سرمازدگی طی انبارداری را کاهش و فعالیت آنتی اکسیدانی در میوههای تحت تنش سرما را افزایش میدهند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.