تعیین ارزش تغذیه ای ضایعات نان و تاثیر مصرف آن بر عملکرد گوساله های نر سرابی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین ارزش تغذیه ای ضایعات نان و تاثیر مصرف آن بر عملکرد گوساله های نر سرابی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین ارزش تغذیه ای ضایعات نان و تاثیر مصرف آن بر عملکرد گوساله های نر سرابی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارزش تغذیه ای ضایعات نان و تاثیر مصرف آن بر عملکرد گوساله های نر سرابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین ارزش تغذیه ای ضایعات نان و تاثیر مصرف آن بر عملکرد گوساله های نر سرابی :
تعداد صفحات : ۱۴
در این تحقیق، ترکیب شیمیایی و خصوصیات هضمی ضایعات نان و تاثیر آن بر عملکرد گوسالههای نر سرابی بررسی شد. قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی، چربی، پروتیین خام و دیواره سلولی ضایعات نان بهترتیب ۸۷/۲، ۸۴/۵، ۷۶/۷، ۶۲/۲ و ۸۲/۹ درصد بود. فراسنجههای تجزیهپذیری ضایعات نان شامل بخش با تجزیهپذیری سریع، بخش با تجزیهپذیری آهسته و سرعت ثابت تجزیهپذیری بهترتیب ۱۹/۵، ۷۴/۶ و ۰/۵ درصد در ساعت بود. انرژی قابل متابولیسم، ماده آلی قابل هضم و مقادیر اسیدهای چرب کوتاه زنجیر (با استفاده از روش تولید گاز) معادل ۹/۷ مگاژول بر کیلوگرم، ۵۱/۳ درصد و ۱/۱۸ میلیمول در ۲۰۰ گرم ماده خشک محاسبه گردید. ضریب تبدیل جیره حاوی ۳۰ درصد ضایعات نان درمقایسه با سایر جیرهها بهتر بود .(P<0/01) بازده لاشه در حالت استفاده از 20 و 30 درصد ضایعات نان به صورت جایگزین ذرت و جو، نسبت به تیمار شاهد و 10 درصد ضایعات نان بهتر بود .(P<0/01)
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.