بررسی تاثیر تیمار آهکدهی بر فرآیند تولید ورمیکمپوست از ترکیب های متفاوت ضایعاترستورانی با کود گاوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تیمار آهکدهی بر فرآیند تولید ورمیکمپوست از ترکیب های متفاوت ضایعاترستورانی با کود گاوی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تیمار آهکدهی بر فرآیند تولید ورمیکمپوست از ترکیب های متفاوت ضایعاترستورانی با کود گاوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تیمار آهکدهی بر فرآیند تولید ورمیکمپوست از ترکیب های متفاوت ضایعاترستورانی با کود گاوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تیمار آهکدهی بر فرآیند تولید ورمیکمپوست از ترکیب های متفاوت ضایعاترستورانی با کود گاوی :

تعداد صفحات : ۱۷

افزایش شهرنشینی، تغییر سبک زندگی و عادت های غذایی مردم، میزان مواد زاید تولیدی به سرعت در حال افزایش است و ترکیب این ضایعات نیز تغییر کرده است . تولید ورمی کمپوست از جمله بهترین روش های تبدیل مواد زاید آلی به مواد مفید اصلاح کننده خاک با استفاده از کرم های خاکی و میکروارگانیسم ها است . بدین منظور با جمع آوری ضایع ات رستورانی و آشپزخانه ای و ترکیب آنها با کودگاوی (مواد حجیم کننده ) به صورت نسبت های ۱:۰ (۱۰۰ درصد کود گاوی): ۲:۱ ۳۴% ضایعات رستورانی + ۶۶ % کود گاوی و ۱:۱ ۵۰% ضایعات رستورانی + ۵۰ % کود گاوی مطالعه ای به منظور تاثیر تیمار آهک دهی بر فرآیند ورمی کمپوست صورت گرفت . هر ترکیب بستر به ۲ تیمار بدون آهک و با آهک ( ۱درصد ) تقسیم شد . فرآیند ورمی کمپوست شدن با تلقیح ۱۰ عدد کرم خاکی گونه ایزنیا فوتیدا با وزن کل ۴/۴۶±۰/۱۷ گرم آغاز شد . این مطالعه در قالب آزمایش فاکتوریل با طرح کاملا تصادفی با ۶ واحد تیماری در ۳ تک رار ایجاد گردید . در طول مدت آزمایش نمونه هایی از هر تکرار برداشته و خصوصیات شیمیایی شامل PH، هدایت الکتریکی، کربن آلی، نیتروژن کل، پتاسیم و فسفر قابل دسترس مورد اندازه گیری قرار گرفت . در پایان بیوماس کل و جمعیت نابالغ کرم های خاکی نیز توزین شدند. نتایج نشان داد با افزایش سهم ضایعات رستورانی و آهک دهی میزان عناصر غذایی مورد بررسی افزایش معنی داری P<0/05 نشان داده است. همچنین در انتهای فرآیند میزان هدایت الکتریکی، نیتروژن کل، فسفر قابل دسترس و پتاسیم قابل تبادل به طور میانگین در کل تیمارها به ترتیب 12، 53، 51، 91 درصد افزایش و PH ماده آلی و C/N نیز به ترتیب 5، 19 و 46 درصد کاهش داشته است. بررسی رشد و نمو کرم های خاکی نیزنشان داد تیمارهای ترکیب بستر و آهک دهی و نیز اثر متقابل آنها بر تغییرات بیوماس کل و نابالغ تاثیر فزایندهای داشته است. بطوری که تیمار 2:1 آهک دهی شده با 156 درصد افزایش بیوماس کل، بالاترین درصد افزایش رشد و نمو را در بین تیمارها به همراه داشته است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.