ارزیابی روند تغییرات کاربری اراضی با استفاده از فنآوری سنجش از دور و ارتباط آن با روندجریان رودخانه ها (مطالعه موردی: زیر حوضه های شرق دریاچه ارومیه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی روند تغییرات کاربری اراضی با استفاده از فنآوری سنجش از دور و ارتباط آن با روندجریان رودخانه ها (مطالعه موردی: زیر حوضه های شرق دریاچه ارومیه) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی روند تغییرات کاربری اراضی با استفاده از فنآوری سنجش از دور و ارتباط آن با روندجریان رودخانه ها (مطالعه موردی: زیر حوضه های شرق دریاچه ارومیه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی روند تغییرات کاربری اراضی با استفاده از فنآوری سنجش از دور و ارتباط آن با روندجریان رودخانه ها (مطالعه موردی: زیر حوضه های شرق دریاچه ارومیه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی روند تغییرات کاربری اراضی با استفاده از فنآوری سنجش از دور و ارتباط آن با روندجریان رودخانه ها (مطالعه موردی: زیر حوضه های شرق دریاچه ارومیه) :

تعداد صفحات : ۱۸

روند نزولی تراز آبی دریاچه ارومیه یکی از مشکلات جدی برای شمال غرب ایران و از بعد ملی نیز نگرانی هایی به همراه داشته است . این تحقیق دلایل احتمالی این معضل را با برآورد روند در سری زمانی متغیرهای آب و هواشناسی و ارزیابی تغییرات کاربری اراضی شرق این حوضه با استفاده از تصاویر ماهوارهای به انجام می رساند. بدین منظور چهار روش آماری غیر پارامتری تحلیل روند شامل: من-کندال، تایل -سن، اسپیرمن و سنس تی و اطلاعات ۱۸ ایستگاه هواشناسی و آب سنجی واقع در منطقه به کار گرفته شدند. علاوه بر آن، با استفاده از تصاویر سال های ۱۹۷۶، ۱۹۸۹، ۲۰۰۲، ۲۰۱۱ ماهواره لندست، کاربری اراضی منطقه و تغییرات آن با روش های مختلف طبقه بندی تصاویر شامل : حداکثر شباهت، حداقل فاصله و فاصله ماهالانوبیز تعیین گردید. نتایج بخش اول، روند معنی دار افزایشی دما را در کل منطقه نشان داد که در مورد بارندگی این چنین نبود. همچنین نتایج، روند کاهشی را برای دبی بخصوص در ایستگاه های پایین دست تایید کردند. برای بخش طبقه بندی کاربری اراضی، نتایج نشان داد تغییرات عمده ای در کاربری منطقه بوده است. بطوریکه مساحت اراضی آبی، باغی و دیم بترتیب ۴۱۲، ۴۸۵، ۶۷۲ درصد طی ۳۵ سال اخیر افزایش داشته است از طرفی نیز اراضی مرتعی با ۳۴ درصد کاهش همراه بوده اند. در نهایت بررسی رابطه تغییرات جریان رودخانه ها با تغییرات همزمان دما و بارش و یکبار با تغییرات همزمان دما، بارش و سطح اراضی آبی نشان داد که بیشترین همبستگی تغییرات دبی با تغییرات سطح کشت آبی و سپس با دما می باشد و در هیچ مورد با تغییرات بارش همبستگی معنی داری وجود نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.