بررسی اثر برخی عوامل محیطی بر جوانه زنی علف هرز کاهوی وحشی (Lactuca serriola)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر برخی عوامل محیطی بر جوانه زنی علف هرز کاهوی وحشی (Lactuca serriola) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر برخی عوامل محیطی بر جوانه زنی علف هرز کاهوی وحشی (Lactuca serriola)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر برخی عوامل محیطی بر جوانه زنی علف هرز کاهوی وحشی (Lactuca serriola)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر برخی عوامل محیطی بر جوانه زنی علف هرز کاهوی وحشی (Lactuca serriola) :

تعداد صفحات : ۱۳

کاهوی وحشی (Lactuca serriola) علف هرزی یکساله، با بذر تکثیر می شود. به منظور بررسی اثرات برخی عوامل محیطی بر جوانه زنی و سبز شدن این علف هرز آزمایشی بصورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی در پتری دیش هایی به قطر ۱۱ سانتیمتر و با ۴ تکرار در محیط ژرمیناتور در دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و تاریکی انجام پذیرفت. آزمایشها شامل بررسی اثر ۷ سطح pH (محدوده ۴ تا ۱۰)، ۱۰ سطح تنش خشکی (پتانسیل های اسمزی بین صفر تا ۰/۹- مگاپاسکال) که با استفاده از پلی اتیلن گلیکول ۶۰۰۰ و ۷ سطح تنش شوری (غلظت های بین ۰ تا ۳۰۰ میلی مولار) که با استفاده از کلرید سدیم اعمال گردید. آنالیز واریانس ها نشان داد که اثر pH بر درصد جوانه زنی معنی دار نیست. ولی اثر pH بر متوسط زمان جوانه زنی (MGT)، طول ریشه چه و ساقه چه معنی دار شد. تیمار های تنش خشکی نشان داد که درصد جوانه زنی بذور گیاه کاهو از غلظت ۰/۵۵ مگا پاسکال شروع به کاهش و در ۰/۹ مگاپاسکال به صفر رسید. تنش خشکی موجب کاهش خطی طول ریشه چه و ساقه چه گردید. اثر این تیمار بر MGT نیز معنی دار بود و با افزایش پتانسیل، ابتدا افزایش و بعد کاهش متوسط زمان جوانه زنی مشاهده شد. کاهش خطی درصد جوانه زنی در تنش شوری از غلظت ۵۰ میلی مولار شروع شده و در ۲۰۰ میلی مولار به صفر درصد رسید. با افزایش غلظت نمک، MGT ابتدا افزایش و سپس کاهش یافت. کاهش طول ریشه چه در مقابل افزایش غلظت نمک از یک تابع درجه دو و کاهش طول ساقه چه از یک تابع خطی پیروی کرد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.