شناسایی و بررسی برخی از ویژگی های ویروس آلوده کننده زعفران ( Crocus sativus ) در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و بررسی برخی از ویژگی های ویروس آلوده کننده زعفران ( Crocus sativus ) در ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و بررسی برخی از ویژگی های ویروس آلوده کننده زعفران ( Crocus sativus ) در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و بررسی برخی از ویژگی های ویروس آلوده کننده زعفران ( Crocus sativus ) در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و بررسی برخی از ویژگی های ویروس آلوده کننده زعفران ( Crocus sativus ) در ایران :

تعداد صفحات : ۱۷

پس از نمونه برداری تصادفی از برگ ها و بنه های گیاه زعفران (Crocus sativus L.) از شش استان کشور در سال های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۴ ، شمار ۶۴۱ از ۸۹۰ نمونه با آنتی بادیهای عمومی جنس پوتی ویروس و همان طور با آنتیبادی اختصاصی ویروس موزاییک معمولی لوبیا (BCMV) در آزمون الایزا واکنش مثبت نشان داد. وزن مولکولی پروتیین پوششی ) CP ( چند جدایه مورد بررسی پوتی ویروس زعفران با استفاده از آزمون وسترن بلات ۳۵ کیلو دالتون محاسبه شد. پس از استخراج آر.ان.ا کل از گیاهان آلوده، سه قطعه منقطع از ژنوم )مربوط به انتهای ۳ ژنوم وبخشی از نواحی CI و HC-Pro ( تکثیر شد. پروتیین پوششی (CP) پوتی ویروس زعفران بر پایه توالی نوکلیوتیدی بیشترین یکسانی را ) ۷۴ درصد( با Ceratobium mosaic virus و Telosma mosaic virus و بر پایه توالی ترجمه اسیدآمینه ای بیشترین یکسانی را ) ۸ / ۷۸ درصد( باBean common mosaic necrosis virus داشت. به رغم رابطه سرم شناختی )سرولوژیکی( بالای این پوتی ویروس با BCMV و خویشاوندی تبارزایی )فیلوژنتیکی( با زیرگروه BCMV بر پایه ناحیه CP ، میزان یکسانی توالی نوکلیوتیدی و ترجمه اسید آمینهای پروتیین پوششی آن کمتراز آستانه تعیین حدود و گستره گونه در جنس پوتیویروس است. لذا به احتمال زیاد پوتی ویروس آلوده کننده زعفران گونه جدیدی از جنس پوتی ویروس بوده که اظهارنظر قطعی مستلزم تعیین توالی کل ژنوم آن است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.