اثر منابع مختلف کود بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای (Zea mays L.) تحت تاثیر مدیریت های مختلف خاک ورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر منابع مختلف کود بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای (Zea mays L.) تحت تاثیر مدیریت های مختلف خاک ورزی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر منابع مختلف کود بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای (Zea mays L.) تحت تاثیر مدیریت های مختلف خاک ورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر منابع مختلف کود بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای (Zea mays L.) تحت تاثیر مدیریت های مختلف خاک ورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر منابع مختلف کود بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای (Zea mays L.) تحت تاثیر مدیریت های مختلف خاک ورزی :

تعداد صفحات : ۱۸

در راستای توسعه کشاورزی پایدار، آزمایشی شامل خاک ورزی به عنوان عامل اصلی در دو سیستم متداول ( شخم و مخلوط کردن کود با خاک) و بیخاک ورزی (سم پاشی کود سبز و کشت مستقیم ذرت (Zea mays L.) و منابع کود: T1: کود سبز جو، T2: کود سبز جو همراه با مصرف کامل کود شیمیایی توصیه شده (NPK) به جو شامل اوره، سوپر فسفات تریپل و سولفات پتاسیم به ترتیب به میزان ۱۶۵، ۹۰، ۷۵ کیلوگرم در هکتار، T3: کود سبز جو به همراه دو سوم کود شیمیایی به جو و یک سوم باقیمانده به ذرت، T4: کود سبز جو با یک سوم کود شیمیایی به جو و دو سوم به ذرت، T5: کود سبز جو با مخلوط نصف کود دامی و شیمیایی، T6: کود سبز جو با ۴۰ تن کود دامی و T7: شاهد (بدون مصرف کود) به عنوان عامل فرعی به صورت کرت های یک بار خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی سیستان طی دو سال زراعی ۹۳-۱۳۹۲ اجرا گردید. زمان برگرداندن جو به خاک در مرحله خوشه دهی بود. صفات مورد بررسی شامل ارتفاع گیاه، تعداد دانه در ردیف، تعداد ردیف در بلال، وزن هزار دانه، طول بلال و عملکرد دانه و شاخص برداشت بود. نتایج نشان داد که منابع کود و خاک ورزی اثر معنی دار بر ارتفاع بوته، طول بلال، تعداد دانه در ردیف، وزن هزار دانه، شاخص برداشت و عملکرد دانه در هکتار داشت. بیشترین عملکرد دانه در خاک ورزی متداول و در تیمار T5 با میانگین ۸۴۷۱ کیلوگرم در هکتار به دست آمد. برهمکنش سال در خاک ورزی در منبع کود نشان داد که بیشترین عملکرد در سال دوم در خاک ورزی متداول و در تیمار T5 با میانگین عملکرد ۹۴۰۰ کیلوگرم در هکتار حاصل شد. بر اساس نتایج، مخلوط کود سبز، دامی و شیمیایی همراه با خاک ورزی متداول جهت دسترسی به عملکرد بالا در راستای توسعه کشاورزی پایدار میتوان مدنظر قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.