اثر پنج مولفه مختلف بر بهینه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پنج مولفه مختلف بر بهینه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پنج مولفه مختلف بر بهینه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پنج مولفه مختلف بر بهینه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پنج مولفه مختلف بر بهینه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات : ۱۳

در این آزمایش، تاثیر عوامل موثر بر بهینه سازی واکنش های زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه های گوشتی بررسی شد. پس از کشتار جوجه های گوشتی، محتویات گوارشی جدا و NDA آن استخراج شد. پس از انتخاب پرایمرها و تایید توالی و صحت طول قطعات تولیدی آنها با استفاده از اطلاعات موجود در بانک ژن NCBI، غلظت های مختلف MgC12 (0/4، ۰/۸، ½ و ۲/۰ میلی مول)، dNtPs (0/016، ۰/۰۴، ۰/۰۸ و ۰/۱۲ میلی مول)، پرایمرهای رفت و برگشت (۰/۸، ۰/۱۶، ۰/۲۴ و ۰/۴۰ پیکومول)، DNA (0/825، ۲/۵، ۸/۲۵، ۲۵/۰، ۵۰/۰، ۷۵/۰ و ۱۰۰/۰ نانوگرم) و تعداد متفاوتی چرخه های PCR (20، ۲۵، ۳۰ و ۳۵ چرخه) بررسی و در هر مورد بهترین حالت انتخاب شد. پس از ا نجام واکنش زنجیره ای پلیمراز در حجم ۲۵ میکرولیتر، محصولات واکنش روی ژل آگارز بارگذاری و الکتروفورز شدند و سپس عکسبردای انجام شد. نتایج نشان د اد غلظت ½ میلی مول بهترین میزان استفاده از نمک MgC12 در واکنش زنجیره ای پلیمراز مورد استفاده در این آزمایش است. بهترین م قدار DNA برای بهینه شدن واکنش زنجیره ای پلیمراز نیز ۲۵ نانوگرم بود. همچنین بهترین غلظت dNTPs برای بهینه سازی واکنش های زنجیره ای پلیمراز، ۰/۰۸ میلی مول بود. بهترین تعداد چرخه PCR جهت بهینه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز هم ۳۰ چرخه بود. همچنین بهترین غلظت برای استفاده از هر یک از پرایمرهای رفت و برگشت در واکنش ها نیز ۰/۲۴ پیکومول بود. بر این اساس واکنش زنجیره ای پلیمراز با کیفیت و کارآیی بالا برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در دستگاه گوارش جوجه ها توسعه یافت. مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، ۱۳۸۶، دوره ۳، شماره ۳، ۱۶۲-۱۵۳.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.