جایگزینی جزیی کنجاله پنبه دانه بجای پودرماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جایگزینی جزیی کنجاله پنبه دانه بجای پودرماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جایگزینی جزیی کنجاله پنبه دانه بجای پودرماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جایگزینی جزیی کنجاله پنبه دانه بجای پودرماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جایگزینی جزیی کنجاله پنبه دانه بجای پودرماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان :

تعداد صفحات : ۱۰

جهت بررسی اثر جایگزینی جزیی کنجاله پنبه دانه به جای پودرماهی بر عملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onerhynchas mykiss)، همچنین بررسی اثر فروسولفات در خنثی کردن سمیت گوسیپول موجود در کنجاله پنبه دانه، ۷ سطح جایگزینی (۰، ۱۰، ۲۰، ۲۵، ۳۰، ۳۵ و ۴۰ درصد) کنجاله پنبه دانه دارای فروسولفات و بدون فروسولفات در نظر گرفته شد و در قالب طرح پایه کاملا تصادفی به صورت آزمایش فاکتوریل ۲×۷ مورد مقایسه قرار گرفتند. به این منظور ۸۴۰ ماهی قزل آلای رنگین کمان انتخاب و در ۴۲ قفس به طور مساوی تقسیم شدند و پس از دوهفته سازگاری، به مدت ۱۰ هفته مورد آزمایش قرار گرفتند. وزن بدن و شاخص وضعیت هر ۲ هفته یکبار و هزینه غذا به ازاء تولید هر کیلوگرم ماهی، بازده مصرف پروتیین و مصرف ظاهری پروتیین خالص در پایان مورد اندازه گیری و مقایسه قرار گرفتند. در جریان آزمایش تلفاتی ناشی از تیمارهای آزمایشی مشاهده نگردید. بررسی صفات مورد اندازه گیری نشان داد که نتایج حاصل از جایگزینی کنجاله پنبه دانه به جای پودر ماهی در بعضی از سطوح (بویژه ۲۰ درصد) با نتایج حاصل از جیره شاهد (فاقد کنجاله پنبه دانه) اختلاف معنی داری ندارد (P> ۰/۰۵)، این سطح از جایگزینی همچنین پس از جیره شاهد بهترین عملکرد را داشت، که احتمالا بعلت تعادل مناسب در اسید آمینه های ضروری جیره، بوده است. به طور کلی افزودن فروسولفات به کنجاله پنبه دانه بهبود معنی داری در عملکرد جیره ها ایجاد نکرد و نتایج نشان دهنده سطح پایین گوسیپول در کنجاله پنبه دانه به کار گرفته شده بود. البته به نظر می رسد که ا ستفاده از فروسولفات در سطوح بالای کنجاله پنبه دانه، اثر مهار کننده مطلوبی بر گوسیپول موجود در آن د اشته است، با این حال سطوح بالای کنجاله پنبه دانه (بویژه سطح ۴۰ درصد)، نسبت به جیره شاهد، در اکثر صفات مورد اندازه گیری کاهش معنی داری ا یجاد کرد. بر اساس م عیار هزینه غذا به ازای تولید هر کیلوگرم ماهی و در شرایط قیسمت های زمان این آزمایش اقتصادی ترین جیره به کار گرفته شده د ر این تحقیق، جیره حاوی سطح جایگزینی ۲۰ درصد کنجاله پنبه دانه بود. مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، ۱۳۸۶، دوره ۳، شماره ۱، ۴۸-۴۱.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.