ارزیابی مراحل فنولوژیک و عملکرد رقم های مختلف سویا تحت شرایط کم آبیاری در منطقه رشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مراحل فنولوژیک و عملکرد رقم های مختلف سویا تحت شرایط کم آبیاری در منطقه رشت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مراحل فنولوژیک و عملکرد رقم های مختلف سویا تحت شرایط کم آبیاری در منطقه رشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مراحل فنولوژیک و عملکرد رقم های مختلف سویا تحت شرایط کم آبیاری در منطقه رشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مراحل فنولوژیک و عملکرد رقم های مختلف سویا تحت شرایط کم آبیاری در منطقه رشت :

تعداد صفحات : ۹

به منظور ارزیابی عملکرد و مراحل فنولوژیک سویا تحت شرایط کم آبیاری، آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه گیلان در سال ۱۳۸۸ اجرا گردید. فاکتور اصلی شامل چهار سطح آبیاری بود که در پتانسیل های رطوبتی ۳۵-۳۰ (I1)، ۵۵-۵۰ (I2) و ۷۵-۷۰ (I3) سانتی بار خاک آبیاری انجام شد و یک سطح بدون آبیاری (I4) و فاکتور فرعی شامل هفت رقم سویا به نام های ۰۳۳، ۰۳۲ و سحر (از گروه رسیدگی ۴)، ال.۱۷، کلارک، زان و مادری (از گروه رسیدگی ۳) بود. سطوح پتانسیل رطوبتی خاک با استفاده از تانسیومتر کنترل شد. برای تعیین نیاز حرارتی از سیستم درجه-روز رشد استفاده شد. واحد حرارتی مورد نیاز از طریق آمار روزانه هواشناسی برای مراحل کاشت تا گل دهی، کاشت تا غلاف دهی، کاشت تا پر شدن دانه، کاشت تا رسیدگی، طول دوره پر شدن دانه و طول دوره زایشی، تعیین شد. در زمان رسیدن نیز صفت های ارتفاع بوته، تعداد دانه در بوته، وزن دانه در بوته، وزن بوته، عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک مورد بررسی قرار گرفت. با کاهش رطوبت قابل دسترس، ظهور غلاف به تاخیر افتاد. متعاقب با این مسیله مرحله پر شدن دانه نیز به طور معنی داری تحت تاثیر کم آبیاری قرار گرفت. همچنین کم آبیاری اجزای عملکرد را به طور معنی داری کاهش داد. اثر رقم نیز بر اجزای عملکرد و تمام مراحل فنولوژیک معنی دار بود. رقم ۰۳۳ بیشترین عملکرد را به خود اختصاص داد. به طور کلی، نتایج این آزمایش نشان داد که کم آبیاری قادر است با ایجاد تاخیر در وقوع به موقع مراحل فنولوژیک و کاهش اجزای عملکرد، موجب کاهش عملکرد سویا گردد، به طوری که حداقل طول دوره کاشت تا مرحله غلاف دهی و بیشترین عملکرد در تیمار آبیاری I1 به دست آمد. بنابراین، با توجه به نتایج این آزمایش به نظر می رسد که انجام آبیاری بر اساس تیمار I1 می تواند باعث بهبود رشد گیاه و عملکرد سویا در منطقه رشت شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.