اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی های کیفی علوفه ماشک گل خوشه ای (Vicia villosa Roth) در شرایط گلخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی های کیفی علوفه ماشک گل خوشه ای (Vicia villosa Roth) در شرایط گلخانه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی های کیفی علوفه ماشک گل خوشه ای (Vicia villosa Roth) در شرایط گلخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی های کیفی علوفه ماشک گل خوشه ای (Vicia villosa Roth) در شرایط گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کاربرد کودهای زیستی، شیمیایی و آلی بر برخی ویژگی های کیفی علوفه ماشک گل خوشه ای (Vicia villosa Roth) در شرایط گلخانه :

تعداد صفحات : ۱۶

مدیریت کود یک عامل مهم در موفقیت کشت گیاهان زراعی می باشد. کاربرد کودهای زیستی در تولید این گیاهان با هدف حذف یا کاهشقابل ملاحظه مصرف نهاده های شیمیایی و هم چنین افزایش حاصلخیزی خاک و بهبود رشد و کیفیت گیاه، از اهمیت زیادی برخوردار است. به منظوربررسی واکنش برخی از ویژگی های کیفی علوفه ماشک گل خوشه ای به استفاده از کودهای زیستی، شیمیایی و آلی، آزمایشی به صورت طرح کاملتصادفی و در سه تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل سه نوع کود بیولوژیک و تلفیق آن ها با یک دیگر و ورمی کمپوست و کود شیمیایی به شرحزیر بود: ۱- قارچ میکوریزاآریسکولار گونه Glomus mosseae + ورمی کمپوست، ۲- قارچ میکوریزا + نیتروکسین (حاوی باکتری های Azospirillum sp و .Azotobacter sp)، ۳- قارچ میکوریزا + ریزوبیوم (R. legominuzarum)، ۴- قارچ میکوریز ا+ کود شیمیایی NPK، ۵- قارچ میکوریزا Glomus mosseae و ۶- شاهد. در این آزمایش، هرچند تیمارها اثر معنی داری بر میزان خاکستر، NDF و ADF نداشتند، اما بر صفات و ویژگی های پروتیین خام، گوارش پذیری ماده خشک و گوارش پذیری ماده آلی دارای اثر معنی داری بود. نتایج نشان داد که بیش ترین درصدپروتیین خام (۲۷/۳۳ درصد)، خاکستر (۴/۹۶ درصد) و گوارش پذیری ماده آلی (۷۷/۸۶ درصد) در تیمار تلفیقی میکوریزا و ریزوبیوم و بیش ترین درصد گوارش پذیری ماده خشک (۷۳/۴۴ درصد) از تیمار تلفیقی کود میکوریزا و نیتروکسین حاصل شد. با توجه به نتایج آزمایش، بهترین تیمار کودی برای ماشک گل خوشه ای مخلوط قارچ میکوریزا و کود زیستی ریزوبیوم پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.