شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی :

تعداد صفحات : ۱۴

شناسایی و جداسازی محصولات کشاورزی تازه و سالم از محصولات مانده و آسیب دیده موجب کاهش تلفات و ضایعات ناشی از گسترش بیمارینمونه های ناسالم می شود. هدف از این مقاله بررسی کیفیت ماندگاری انار دانه طی دوره نگهداری ۱۵ روزه با استفاده از سامانه تصویربرداری حرارتیمی باشد. برای دریافت تصاویر حرارتی، انار دانه ها با استفاده از روش گرمانگاری فعال در معرض منبع سرد با دمای ۲C- به مدت ۶۰ ثانیه قرار گرفتند. بمنظور استخراج مقادیر دمایی دو روش بخش بندی بر مبنای آستانه یابی تصاویر حرارتی و ترکیب تصاویر رنگی و حرارتی به روش ثبت تصویر استفاده شد. از ویژگی های دمایی مستخرج برای ارزیابی و طبقه بندی انار دانه های چهار دوره نگهداری در سه بازه ی زمانی ۶۰ ثانیه ای از تصویربرداری (مجموعا ۱۸۰ ثانیه تصویربرداری حرارتی) از روش آنالیز تفکیک خطی استفاده شد. میانگین دقت طبقه بندی اناردانه ها در سه بازه ی زمانی ۶۰ ثانیه ی اول، دوم و سوم از تصویربرداری حرارتی ۶۲/۱%، ۷۲% و ۷۹/۸% بدست آمد. برای طبقه بندی دوره ها نیز در سه بازه ی زمانی ۶۰ ثانیه بهترین دقت طبقه بندی در ۶۰ ثانیه ی سوم که برای روز اول ۹۸/۷%، روز پنجم ۶۹/۲۳%، روز دهم ۶۵/۳۸% بدست آمد. نتایج بدستآمده تایید می کند که تصویربرداری حرارتی می تواند به عنوان یک روش غیر مخرب برای شناسایی درجه تازه بودن انار دانه در زمان ها ی متفاوتنگهداری مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.