ویژگی های مورفولوژیک و فنولوژیک موثر بر عملکرد دانه و کلش ژنوتیپ های عدس در منطقه شهرکرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ویژگی های مورفولوژیک و فنولوژیک موثر بر عملکرد دانه و کلش ژنوتیپ های عدس در منطقه شهرکرد دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ویژگی های مورفولوژیک و فنولوژیک موثر بر عملکرد دانه و کلش ژنوتیپ های عدس در منطقه شهرکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ویژگی های مورفولوژیک و فنولوژیک موثر بر عملکرد دانه و کلش ژنوتیپ های عدس در منطقه شهرکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ویژگی های مورفولوژیک و فنولوژیک موثر بر عملکرد دانه و کلش ژنوتیپ های عدس در منطقه شهرکرد :

تعداد صفحات : ۲۱

به منظور بررسی مراحل فنولوژیک، ویژگیهای مورفولوژیک، مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد دانه، همبستگی بین ویژگیها و تعیین پارامترهای موثر بر عملکرد دانه در ۱۰ژنوتیپ عدس در شرایط شهرکرد، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه شهرکرد در سال زراعی ۸۵-۱۳۸۴ اجرا شد. نتایجتجزیه واریانس ویژگیهای مختلف، حاکی از اختلاف معنیدار بین ژنوتیپها بود. با توجه به همبستگی منفی و بسیار معنیدار بین درجهروز رشد لازم از کاشت تا رسیدگی فیزیولوژیک با عملکرد دانه، هرچه ژنوتیپهای موردنظر زودرسترباشند و بتوانند قبل از مواجهه با دمای بالا، رشد رویشی مطلوبی داشته باشند، عملکرد بیشتری تولید مینمایند. این موضوع در مورد ارقام Precoz و L3685 بعنوان زودرسترین و پرمحصولترین ژنوتیپها صادق بود. وزن ۱۰۰دانه همبستگی منفی و بسیار معنیداری با ویژگیهای تعداد دانه در بوته، تعداد دانه در غلاف و تعداد غلاف در بوته نشان دادکه با توجه به همبستگی مثبت و معنیدار تعداد دانه در بوته و تعداد غلاف در بوته با عملکرد دانه انتظار میرود که ژنوتیپهای دارای وزن ۱۰۰دانه کمتر از طریق تعداد بیشتر غلاف در بوته و تعداد دانه در بوته جبران کاهش عملکرد رانمایند. نتایج حاصل از تجزیه رگرسیون برای عملکرد دانه و اجزای آن و نیز میزان تاثیر همزمان هر کدام از ویژگیهای مورفولوژیک بر عملکرد دانه نشان داد که به ترتیب وزن ۱۰۰دانه، تعداد دانه در غلاف و تعداد غلاف در بوته بیشترین اثررا بر روی عملکرد دارا هستند. در بین اجزای عملکرد وزن ۱۰۰دانه همبستگی ژنتیکی بالاتری با عملکرد دانه نشان داد و دارای بالاترین اثر مستقیم مثبت بر عملکرد دانه بود. لذا این جزء عملکرد بعنوان بهترین معیار برای انتخاب غیرمستقیم به منظور افزایش عملکرد محسوب میشود. بر اساس دندروگرام حاصل از تجزیه خوشهای ژنوتیپهای پرمحصول و کممحصول در دو گروه مجزا دستهبندی شدند. در ضمن پرمحصولترین و زودرسترین آنها در یک گروه قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.