استخراج کیتوسان ازمنبع قارچی در تخمیر حالت جامد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج کیتوسان ازمنبع قارچی در تخمیر حالت جامد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج کیتوسان ازمنبع قارچی در تخمیر حالت جامد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج کیتوسان ازمنبع قارچی در تخمیر حالت جامد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج کیتوسان ازمنبع قارچی در تخمیر حالت جامد :

تعداد صفحات : ۸

کیتوسان قارچی زیست پلیمری ارزشمند و دارای خواص ویژه ای است که تولید آن در تخمیر حالت جامد از قارچ ها به عنوان روشی جدید مطرح است. در این پژوهش با رشد گونه های قارچ آسپرژیلوس نایجر روی کنجاله سویا، پنبه دانه، ذرت و کلزا به عنوان سوبسترای جامد دارای نیتروژن،توانایی تولید کیتوسان و اثر درصد نیتروژن گونه قارچی و رطوبت سوبسترای جامد در مقدار تولید بررسی شد. در تمام گونه های آسپرژیلوس نایجر(PTCC)با کدهای ۵۰۱۲،۵۰۱۰ و ۵۱۰۳ مقدار کیتوسان در روز چهارم به طور میانگین( برای رطوبت تقریبی۳۶ درصد و PH=6/4 در مورد دو سوبسترای پنبه دانه و سویا)تقریبا (kg ماده خشک/g) 12/691 بدست آمد. از گونه ۵۰۱۲ درمحیط کنجاله سویا با رطوبت تقریبی ۳۷ درصد در روز دوازدهم، مقدار (kgماده خشک/g) 17/053 و در گونه ۵۰۱۰ درمحیط کنجاله پنبه دانه در روز هشتم(kgماده خشک/g) 17/97 کیتوسان استخراج شد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.