اثرسرعت تجزیه پذیری منابع نشاسته برتوان تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین دراوایل دوره شیردهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرسرعت تجزیه پذیری منابع نشاسته برتوان تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین دراوایل دوره شیردهی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرسرعت تجزیه پذیری منابع نشاسته برتوان تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین دراوایل دوره شیردهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرسرعت تجزیه پذیری منابع نشاسته برتوان تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین دراوایل دوره شیردهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرسرعت تجزیه پذیری منابع نشاسته برتوان تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین دراوایل دوره شیردهی :

تعداد صفحات : ۱۷

به منظور بررسی تاثیر سرعت تجزیه پذیری منابع نشاسته برتوان تولیدی گاوهای شیری هلشتاین دراوایل دوره شیردهی ازمایشی درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهرا جیره غذایی دریک دوره ۶۵روزه روی ۲۰راس گاوشیری هلشتاین سه و بیش ازسه بار زایش شده بامیانگین وزن ۳۳/۷±۵۸۶کیلوگرم و باروزهای شیردهی ۹/۳۲±۴۸/۱۵انجام گردید جیره های ازمایشی حاوی: سطح ۱۰۰درصد جو، سطح ۶۷درصد جو و ۳۳ درصد ذرت و سطح ۳۳درصد جو و ۶۷درصد ذرت سطح ۱۰۰درصد ذرت به عنوان غلات بودند جیره های ازمایشی بطور انفرادی درسه وعده دراختیارگاوها قرارگرفتند ماده خشک مصرفی تولید شیر ترکیبات شیر کیلوگرم شیرتولیدی به ازای هرکیلوگرم ماده خشک مصرفی بازده تولید متابولیت های خون ph مدفوع و شکمبه تغییرات وزن بدن و امتیاز وضعیت بدنی مورد بررسی قرارگرفتند ماده خشک مصرفی P=0/01تولید شیر P=0/03 درگاوهای دریافت کننده جیره سه ۳۳درصد جو و ۶۷درصد ذرت بالاترین بودند درصد چربی شیر P=0/001 درصد موادجامد بدون چربی شیر P=0/17 و درصد لاکتوز شیر P=0/2 درجیره یک سطح ۱۰۰درصد جو کمترین بودند PH شکمبه P=0/09 درجیره یک کمترین و درجیره چهاربیشترین بودند غلظت گلوکز خون P=0/018 درجیره یک کمترین مقدار را نشان داد درمجموع نتایج نشان داد که جیره ۳۳ درصد جو و۶۷ درصد ذرت موجب بهبود توان تولیدی گاوها شده است و این امر احتمالا به واسطه همزمانی بهینه انرژی و پروتیین برای گاوهای تغذیه شده با جیره ۳۳درصد جو و ۶۷درصد ذرت درجیره های پس اززایش همراه با علف خشک یونجه به عنوان تنها منبع علوفه می باشد

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.