اثرمنبع نشاسته جیره برتولیدوترکیب شیر، گوارش پذیری موادمغذی وفراسنجه های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرمنبع نشاسته جیره برتولیدوترکیب شیر، گوارش پذیری موادمغذی وفراسنجه های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرمنبع نشاسته جیره برتولیدوترکیب شیر، گوارش پذیری موادمغذی وفراسنجه های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرمنبع نشاسته جیره برتولیدوترکیب شیر، گوارش پذیری موادمغذی وفراسنجه های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرمنبع نشاسته جیره برتولیدوترکیب شیر، گوارش پذیری موادمغذی وفراسنجه های پلاسمای گاوهای شیرده هلشتاین :

تعداد صفحات : ۱۳

بمنظور مطالعه اثرمنبع نشاسته جیره روی عملکرد وفراسنجه های پلاسما از ۸راس گاو شیرده چندبارزایش کرده هلشتاسن بامیانگین روزهای شیردهی ۹±۸۳ و میانگین وزن بدن ۳۱±۶۸۳ کیلوگرم درقالب یک طرح مربع لاتین تکرار شده با۲مربع و هرمربع با ۴جیره و ۴دوره استفاده شد جیره های ازمایشی شامل گندم جو ذرت و سیب زمینی خام به عنوان منبع اصلی نشاسته به ترتیب ۲۵/۴و۳۱و۲۲و۲۳ درصد ازماده خشک جیره بودند نتایج نشان داد که جیره های ازمایشی برمصرف ماده خشک اثرمعنی داری نداشتند P> ۰/۰۵گاوهای تغذیه شده با جیره حاوی سیب زمینی کمترین تولید شیرخام شیرتصحیح شده برای چربی و شیرتصحیح شده برای انرژی را تولید کردند P <0/05 درصد چربی شیر گاوهای تغذیه شده با جیره دارای ذرت درمقایسه با سایرجیره ها بالاتر بود اما درصد پروتیین شیرتحت تاثیر جیره های ازمایشی قرارنگرفت گاوهای تغذیه شده با جیره حاوی سیب زمینی کمترین بازدهی تولید شیر بازدهی انرژی خالص شیردهی تولید نیتروژن شیروبازدهی استفاده ازنیتروژن خوراک داشتندP <0/05 جیره های دارای گندم و ذرت درمقایسه با جیره های دارای جو وسیب زمینی قابلیت هضم ماده خشک ماده آلی چربی خام و پروتیین خام را بطور معنی داری افزایش دادند P <0/05

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.