اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی ( نیتروژن، روی و بر ) و مولیبدن بر درصد ساچمه ای شدن، تشکیل میوه و ویژگی های کیفی میوه ی انگور رقم سیاه سمرقندی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی ( نیتروژن، روی و بر ) و مولیبدن بر درصد ساچمه ای شدن، تشکیل میوه و ویژگی های کیفی میوه ی انگور رقم سیاه سمرقندی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی ( نیتروژن، روی و بر ) و مولیبدن بر درصد ساچمه ای شدن، تشکیل میوه و ویژگی های کیفی میوه ی انگور رقم سیاه سمرقندی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی ( نیتروژن، روی و بر ) و مولیبدن بر درصد ساچمه ای شدن، تشکیل میوه و ویژگی های کیفی میوه ی انگور رقم سیاه سمرقندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر زمان و میزان کاربرد ترکیب کودی ( نیتروژن، روی و بر ) و مولیبدن بر درصد ساچمه ای شدن، تشکیل میوه و ویژگی های کیفی میوه ی انگور رقم سیاه سمرقندی :

تعداد صفحات : ۱۴

رقم سیاه سمرقندی یکی از رقم های مهم انگور در استان فارس است. از مشکلات این رقم تولید خوشه ای تنک با حبه های کوچک و هم زمان نرسیدن حبه ها است. این پژوهش با استفاده از آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سال ۱۳۸۷ و ۱۳۸۸ طی دو سال متوالی انجام شد. دراین پژوهش از ترکیب کودی ( اوره ، سولفات روی، اسیدبوریک به ترتیب ۴، ۳، ۱ گرم در لیتر ) و مولیبدات سدیم ۰، ۰/۵، ۱ و ۱/۵ گرم در لیتر در شروع دوره ی رشد ( قبل از گلدهی ) و در زمان شکوفایی گل به صورت محلول پاشی استفاده شد. میزان عملکرد ، درصد ساچمه ای شدن ویتامین ث، اسید کل، درثد مواد جامد محلول، میزان کلروفیل، طول شاخه و سطح برگ ارزیابی شد. نتایج نشان داد که عملکرد با محلول پاشی ترکیب کودی ( اوره، سولفات روی، اسیدبوریک به ترتیب ۴، ۳، ۱ گرم در لیتر ) و با افزایش سطوح مولیبدن که در زمان گلدهی محلول پاشی شده بودند افزایش یافت. بیشترین درصد ساچمه ای شدن ( شات بری ) در تیمار بدون مولیبدن و بدون تیمار کودی و کمترین مزان در تیمار مولیبدن ۰/۵ گرم در لیتر که باتیمار کودی محلول پاشی شده بودند اندازه گیری شد. بیشترین میزان سطح برگ و طول شاخه در تیمار شاهد مولیبدن به دست آمد که نسبت به تیمارهای مولیبدن ۱ گرم در لیتر افزایش معناداری را نشان داد. غلظت های پایین مولیبدن سبب افزایش ویتامین ث شد. به طور کلی، محلول پاشی ترکیب کودی همراه با سطوح مختلف مولیبدن در زمان گلدهی اثر مثبت بر رشد، عملکرد و کاهش عارضه ی حبه ی ساچمه ای داشت.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.